Paraf Genç Kampanyasında Sinema Puanı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Bekleme Süresi

17 Aralık 2024 19:19682

Öncelikle müşteri hizmetlerine biraz insan alın 18 dakika aramada kös kös bekledim kaçıncı devirde yaşıyoruz. Bu kadar uzun süreler beklemektense şikayet etmeye karar verdim. Paraf genç de sinema da tutarın %25i kadar Paraf Puan veren kampanya vardı bende sinemaya gittim bilet aldım ama kampanya ya dahil edilmedi. Harcama Cinema Pink de yaptım harcamayı.

18 Aralık 2024 09:00 (Şikayetten 13 saat sonra)

18 Aralık 2024 09:23

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Arif
Benzer Şikayeti Var
9 Ocak 2025 15:19

Hocam bu kampanyaya biletinial.com dan alınan sinema biletleri geçerli mi acaba yoksa sadece gişeden mi almak gerekiyor

Arif
Benzer Şikayeti Var
9 Ocak 2025 14:44

Çözüm oldu mu

4 Nisan 2025 06:53880

Halkbank kredi kartı almayım kesinlikle. Bu kadar iş bilmez müşteri hizmetlerini ilk defa gördüm. Katıldığım kampanyadan...

Halkbank Müşteri Hizmetleri İle Çözülemeyen Paraf Puan Sorunu

Halkbank Hatalı Kampanya Katılımı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

8 Ağustos 2024 17:431.355

30.07.2024 tarihinde yaptığım otomatik ödeme talimatı için sunulan 500 Paraf puan kampanyasına katıldım. Ancak mobil şub...

23 Ağustos 2023 11:571.690

Parafly kredi kartım ile Jolly Tur'dan 27.360 TL lik rezervasyon yaptım. Acentenin sayfasında 500 TL ParafPara yüklenece...

Öne ÇıkanKonular

Halkbank Kategorileri