Galip sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Ödemelerde Troy Kart Sorunu Ve Ekstra Ücretler

18 Ekim 2024 23:12

Halkbank'ndaki faturalarım ve kredi kartı ödemelerim En az 10 yılı aşkın süredir otomatik ödeme ile ödenmektedir. Bu sene kartlarımın Troy kartla değiştirdim. Vay sen misin Troy karta geçen. Kredi kartı borcum, hesabımda borcumun iki katından fazla para olmasına rağmen ödenmediği gibi bir uyarıda yapılmadı. Ben farkına vardığımda süresi geçmişti. Ben ödemeyi yaptım ancak bu ayki hesap ekstrasına faiz yansıtılmış. Bir de kartlarıma kart bedeli eklenmiş. Oysa kredi kartı hariç 3 tane otomatik ödeme talimatını da kart bedeli alınmaması karşılığında vermiştim. Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum. Bu banka hangi halkın bankası?

21 Ekim 2024 09:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

21 Ekim 2024 12:55

Müşterimize SMS kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Galip
Galip
21 Ekim 2024 20:26

Mesajla cevap vermiş olmanız yapılan yanlışı düzeltmiyor. Ayrıca hangi halkın bankası olduğunuza dair soruma cevap verilmedi.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 19:25
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Aralık 2023 13:38
Rıdvan sonuçtan memnun değil

Rıdvan
25 Şubat 2025 00:40
Eyyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyyüp
28 Şubat 2025 12:56