İsa sonuçtan çok memnun

Halkbank Paraf Puan Aktarımı Sonrası Eksiye Düşen Hesap Sorunu

24 Şubat 2024 17:44
İsa'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim çözüldü. Teşekkürler”

Halkbank Paraf ın Troy kredi kartını 400 Tl harcamaya 400 Paraf puan kampanyasına katılarak aldım. Harcama yaptım ve puan yüklendi. Belirtilen tarihler içerisinde başka bir Paraf kredi kartıma aktarıp kullandım. Sonra Troy kartımdan puan alınıp eksiye düşürüldüğünü gördüm. Bu durumdan şikayetçiyim. Puanların tekrar yüklenmesini bekliyorum.

26 Şubat 2024 10:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Şubat 2024 11:03

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

İsa
İsa
06 Mart 2024 20:17

Şikayetim çözüldü. Teşekkürler

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 11:59
Halil sonuçtan çok memnun

18 Mart 2024 00:26
"Sorunun çözümü için banka hızlıca ilgilendi sorun çözüldü teşekkürler"
Burak sonuçtan memnun

12 Mart 2024 10:58
"Sorunun geç ve zor da olsa çözümü için teşekkür ederim. Benzer mağduriyeti yaşayan müşterilerinizin de sorununu kısa zamanda çözeceğinizi umuyorum."
Murat sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 10:13
"Teşekkürler sorunum çözüldü"
Nergiz sonuçtan hiç memnun değil

Nergiz
22 Ocak 2024 22:35