Halkbank Pandemi Kredisi Yapılandırma Talebi

08 Haziran 2024 02:10

Halkbank'tan pandemi zamanında 25 bin tl limitli esnaf Paraf kart ve 25 bin tl esnaf kredisi aldım. Pandemi başlamadan 5 ay önce bütün birikimimle açtığım iş yerini pandeminin de uzamasıyla kapatmak zorunda kaldım. Kiralarımı dahi zor ödediğim dönemde haliyle kredilerimi de ödeyemedim. Daha sonra yapılandırma çıktığında da işsizdim. Yine ödeyemedim ve yapılandırma da bozuldu. Borcum avukata düştü icralık oldum 2 ye katlandı borcum ve halende ödeyemiyorum. Ben 28 yaşındayım ve 4 senedir bunun sıkıntısını çekiyorum. Lütfen bir kolaylık sağlayın ben borcumu ödeyip artık önüme bakmak istiyorum. Tekrar bir yapılandırma talep ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

10 Haziran 2024 08:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

10 Haziran 2024 09:40

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Beyaz

Pandemi döneminde bende destek kredisi kullandım 25 bin 5 binde Paraf Kredi kartı bu parayı biriken kira ödemelerinde kullandım bir yıl sonra inme geçirdim iflas ettim avukatlarla tüm görüşmelerimde yapılandırılmasını istedim ama kabul edilmedi şu anda borç 97 bin civarında bu borcu tek kalemde ödeme imkanım kesinlikle yoktur makul bir şekilde taksitlendirilirse bende bu borçtan kurtulmak istiyorum banka hesaplarıma bloke konuldu şu anda bir şekilde ayakta durmaya çalışıyoruz bu konuda bana nasıl yardımcı olursunuz

Halkbank Pandemi Döneminde Verilen Krediden Dolayı Yasal Süreç Uyarısı

22 Mayıs 2024 00:09