Esnaf Kredisi Borcuna Pandemi Ve Deprem Engeli

08 Aralık 2024 10:17

Merhaba halk banktan esnaf kredisi kullanmıştım. Pandemi oldu ve dükkanımı kapatmak zorunda kaldım. Borcumu ödeyemedim. Toplamda 23 bin liralık gibi bir borcumu 52 bin lira faizlendirmişler bankaya gittim. Borcumu depremden dolayı ödeyemem her şeyim gitti ödeme kolaylığı sağlayın. Ödeyeyim dedim az bir taksitle taksitlendirilir önden de borç buldum. 15 bin para aldılar. Bu taksitleri ödeyemedim ve şu anda icra işlemleri başlatmışlar. Borcumu ödemek istiyorum ama aylık makul taksitlerle ödeyebilirim. Avukatı arıyorum bankayla görüş diyor bankaya gidiyorum avukatla görüş diyorlar acil bir şekilde bankanızdan ödeme kolaylığı istiyorum.

09 Aralık 2024 09:08 (Şikayetten 22 saat sonra)

09 Aralık 2024 10:40

Merhaba ben sizden bir çözüm bekliyorum. Ben zaten gerekli yerler ile iletişime geçiyorum. Sizden ricam bu kadar faiz koyulup hele hele deprem de her şeyini kaybetmiş bir müşteriniz için uygun taksit imkanı ile ana borcumu ödeyip kurtulmak istiyorum

09 Aralık 2024 16:36

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

10 Aralık 2024 15:50

Güzel kardeşim ben borcumu uygun koşullarda ödemek istiyorum. Ödeme gücümün dışına çıkamam. Benim borcumu taksitlendirmenizi istiyorum. Daha açık konuşayım benim borcumu ödemek için ben elimden geleni yapıyorum ama siz illa ödeme deyip duruyorsunuz taksit için çözüm bekliyorum

09 Ekim 2024 12:33
Depremzede Esnafa Borç Yükü ve Haksız Faiz Uygulaması