Halkbank Müşteri Temsilcisi Yalan Beyan

27 Ekim 2023 15:02

Merhaba Halkbank ile ilgili bir sorunum var. 14.09.2023 tarihinde borç kapatma için müşteri temsilcisini aradım. Bankadan yatırmış olduğum tutar yeterli gelmediği için müşteri temsilcisi 700 TL daha yatırmam gerektiğini beyan etti. Yatırdım sonra size bundan başka bir borcum kaldımı diye sorduğumda hayır sadece 1 taksitli nakit avans ödemeniz haricinde başka bir borcunuz yoktur dendi. Sonra bana tekrar borç çıkartıldı mecburen ödeme zorunda bırakıldım. Bankaya tam 7 defa şikayette aradığım zaman telefonum 1 defa çalıp kapanıyor bu yüzden sürekli talepte bulundum bana dönüşler hep aynıydı. Müşteri temsilcisi adına sizden özür dileriz. Bunun özürle giderilebilecek bir şey olmadığını müşteri temsilcisinin bana yalan beyanda bulunduğunu ilettim. Ses kayıtları dinlendi ben haklı bulundum. Ses kayıtlarının ve müşteri temsilcisinin adı ve soyadını alma talebinde bulundum veremiyoruz dediler. Ses kayıtları mevcuttur Halkbank'TA ben defalarca sormama rağmen bana borcunuz yoktur. Dendi ben tazminat davası açmak istiyorum bilgileri vermiyorlar
Gereğinin yapılmasını talep ve arz ederim

27 Ekim 2023 15:16 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Huzur
27 Ekim 2023 15:32

2.5 aydır bekliyorum hadi bakalım görelim

27 Ekim 2023 15:45

Müşterimize 27.10.2023 tarihinde telefon kanalı ile bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Huzur
27 Ekim 2023 18:25

Bana verilen bilgi yeterli değil sizin müşteri temsilcinizin yaptığı hatayı neden ben çekiyorum ceremesini bir özür ile geçiştiremezsiniz talebime karşılık verin yoksa kanuni yollara başvuracağım

Zeynel
19 Mart 2024 21:18
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
29 Ağustos 2024 14:09

Yapılandırma Sonrası Kapatılan Borcun Tekrar Tahsil Edilmesi

Özgür
09 Mayıs 22:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 14:05

Himmet