Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Müşteri Hizmetleri Operasyon Merkezi

29 Mayıs 2024 15:08

Halkbank Buyaka Şubesi'nde para çekme işlemi gerçekleştirdim. ATM kartımı verdi ama parayı vermedi ve 4 gündür bekliyorum. Hiçbir şekilde çözüm üretilmiyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğüm zaman, şubeye bildirdiklerini ve dönüş yapmalarını beklediklerini söylüyorlar. Tekrar aradığımda ise şubeye bağlı ATM olmadığını, operasyon bölümünün ilgilendiğini söylüyorlar. Hangisine inanacağımı şaşırdım. Sizler bizim paralarımızı 4-5 gün veya 10 gün sonra iade edince sorun yok, ama bizler esnek hesap veya başka bir şeyde cüzi miktarda paranızı kullansak, faiz işlemeye başlarsınız. Konuyla ilgili acil dönüş bekliyorum.

29 Mayıs 2024 15:36 (Şikayetten 27 dakika sonra)

29 Mayıs 2024 15:38

Aradığımda pek de yardımcı olamıyorsunuz sayın Halkbank

29 Mayıs 2024 17:10

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

04 Aralık 2023 16:56
Ali sonuçtan çok memnun

05 Mayıs 2025 13:58
Halkbank ATM'sinde Para Çekim Sorunu Ve Geciken İade Süreci
Halkbank ATM'sinde Para Çekim Sorunu Ve Geciken İade Süreci
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 15:07
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 19:32
Yetkin sonucu yetersiz buldu