Halkbank Kredi Masrafı Var Diyerek Kredimi Ödememe İzin Vermiyor

İlayda
11 Haziran 2024 14:56

Halkbank'ta kullanmış olduğum ve ödediğim bir ev kredim bulunmakta. Bu ayki taksiti ödediğim halde parayı hesaptan çekip kredi ödemesi yapılamıyor. Kredi masrafı var, şubeden ödeyin diyor. Dün müşteri hizmetlerinizi aradım, geç ödemeden dolayı 1700 küsur borç var diyor. Ben bunu görmüyorum. Bana böyle bir bilgilendirme hiçbir zaman gelmedi dedim, o da doğru düzgün bilmiyor, şubeye gidin dedi. Bu masraf neyin nesidir? Bunun düzeltilmesini, kredimin bu tutarının hesabımdan çekilmesini istiyorum.

11 Haziran 2024 15:30 (Şikayetten 33 dakika sonra)

11 Haziran 2024 16:16

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Halkbank'ta Gecikmiş Kredi Ödemesi Sorunu

Abidin