Seda sonuçtan çok memnun

Halkbank Kredi Kartından Habersiz Harcama

Halkbank Kredi Kartından Habersiz Harcama
20 Kasım 2023 15:10

Halkbank kredi kartımdan ekim ve kasım aylarında isimlerini bilmediğim şirketler tarafından yaklaşık 40 ayrı işlem sonucunda yaklaşık 17 bin Turk Lirası çekim gerçekleşmiştir. İşlemler, tarafıma SMS, mail, 3D onay vb. Uyarı dahi gelmeden kredi kartım yanımda olmasına rağmen tamamen bilgim dışında gerçekleşmiştir. Bununla birlikte, hiçbir yasaklı siteye (bahis siteleri, illegal siteler vb.) girişim olmadı ve bilinmedik sitelerden kredi kartım ile alışverişte bulunmadım. Banka uygulamasına şahsi telefonum haricinde başka bir cihazdan girişim hiç olmadı. Telefonumda halihazirda güncel virüs programı da yüklü. Konuyu, kartımı iptal ettirmemi müteakip bankama ilettim ve harcama itiraz talebini oluşturdum. Ancak, bu durumu buraya da yazma gereği duyuyorum. Bunlar oldukça ciddi meblağlar. Uluslararasi Visa ve Master Kart Kuralları çerçevesinde harcama itirazı (chargeback) surecinin başlatılması ve işlemlerin iptali ve akabinde ücretlerin tamamının iadesi gerekmektedir

20 Kasım 2023 15:23 (Şikayetten 13 dakika sonra)

20 Kasım 2023 15:28

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Umut
Umut

Seda hanım itiraz kabul oldu mu bilgi verebilir misiniz?

30 Haziran 2024 15:30
Selin sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 13:46

Halkbank Kategorileri