Av. sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kredi Kartı Kapattırmama Oyunu Oynamaktadır

Halkbank Kredi Kartı Kapattırmama Oyunu Oynamaktadır
11 Temmuz 2024 23:58

Halkbank kredi kartımı kapattırmak istediğimde bana kredi kartımı kapattırmamam karşılığında ParafPara verileceği sözü verildi ve ben de bunun üzerine kredi kartını kullanmaya devam ettim. ParafPara sözünü aylık 750 TL ve üzerinde alışveriş yapmam şartıyla verilecekti ve ben de bu şartı yerine getirdim. Ancak bu işlemden birkaç gün sonra tarafıma verilen Paraf paranın yarısı oranında kredi kartı ücreti kesilmiş olarak görüyorum. Kısacası Halkbank ParafPara veriyorum diyerek müşterilerini kredi kartı kapattırmamaya çalışırken bir taraftan da kart ücreti alarak aslında vermiş göründüğü Paraf parayı geri almaktadır. Müşteri hizmetleri de 12 ay kalma sözümle ParafPara verildiğini söylüyor ancak kredi kartı ücretimin iadesinde yardımcı olmamaktadır. Şikayetçiyim.

12 Temmuz 2024 08:52 (Şikayetten 8 saat sonra)

12 Temmuz 2024 09:19

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Av.
Av.
14 Eylül 2024 12:25

Sorunumu çözmediler. Biz böyle yapıyoruz ister beğenin ister beğenmeyin gibi bir yaklaşımdalar. En kısa sürede kartımı hesabımı kapattıracağım.

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Turgut
19 Mart 2025 00:40
Halkbank Kart Ücreti Şoku: Güvenim Sarsıldı
Halkbank Kart Ücreti Şoku: Güvenim Sarsıldı
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
05 Mart 2024 11:49