Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank KOSGEB Girişimcilik Belgem İle İlgili Sorun

04 Ağustos 2023 00:53

Ben KOSGEB girişimcilik belgemi aldım kurula katıldım ve projem onaylandı. 300 bin tl, 12 ay sonra ödemeli, faizsiz kredi çıktı ve makine almak için başvuru yaptım. 6 ay vergiye tabi olmam lazımmış ve zaten bankada şu an koz kep için ödeme yapamıyoruz dediler. 6 ay sonra zaten esnaf kefaleten alabilirim, neden KOSGEB'ten yardım talep ettim. Burası deprem bölgesi, buraya bir öncelik veremiyor mu? Koskoca Halkbank.

11 Ağustos 2023 01:02

Halkbank üzerinden genç girişimcilere yeni iş yeri kurmak için kredi destek paketi açıklanıyor fakat bankaya krediye başvurmak için gittiğinizde iş yerinizi açmış olmanız ve üzerinden 6 ay geçmiş olması gerektiği söyleniyor. Ya kardeşim dükkanı açacak sermayemiz olsa bir daha neden size kredi çekmek için gelelim akıl var mantık var ya. Bir de destek paketi, gençlere şu kadar kredi, gençlere şu kadar destek diyorlar ya aklım almıyor resmen akıl tutulması bunların yaptığı şey. Gençlere destek falan yok kardeşim. Koz gep git kredi cek dükkanı kur ben sana destek veriyorum diyor Halkbank ben kredi veremem diyor. Ben Halkbank pos kullanıyorum kurumsal hesabımda Halkbank bu krediyi vermeseniz bütün irtibatımı Halkbank'tan keserim.

04 Ağustos 2023 09:22 (Şikayetten 8 saat sonra)

04 Ağustos 2023 10:02
11 Ağustos 2023 01:04

Bu olay çözülmedi.

Barış
19 Temmuz 2023 22:28

Destek Kredisi Beklerken Başvuru Bile Yapamadan Aylarca Beklemek Neden

27 Temmuz 2025 03:50
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 02:09
Mert sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2023 09:51

Esnaf Kefalet Ve Halkbank