Perçem sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kadın Girişimciye Destek Kredisinde İpotek Ve Kefil İstiyor

08 Temmuz 2023 12:24

Halkbank kadın girişimci destek kredisi için internet üzerinden başvuruda bulundum şubeye yönlendirildim Findeks kredi puanım 1300 üzerinde geçmişte hiçbir sıkıntım yok 3 yıldır kendime ait 2 adet giyim mağazam var. Hiçbir teşvikte bulunmadım. Ülkece KOBİ kredisi kullanamıyoruz. Bireyselden fazla ilerleyemiyorum. Ekonomik sebepler yüzünden krediye ihtiyacım var ürün alamıyorum. Bu sebeple internet üzerinden başvurduğumda şubeye yönlendirildim. Şubedeki KOBİ bölümünden kadın girişimci destek için kimliğime bakmadan sadece bilgileri sıraladı. Neymiş 300 bine kadar kredi verilebiliyor ancak 100 bine kadar kefil istiyoruz 100 bin üzerine ipotek istiyorum diyor faturanızı getirin başvuruda bulanabilirsiniz diyor. Halkbank KOBİ den uzmana sorulan sorulardan kefil ve ipotek istenmiyor cevabını okuyorum. Zaten ipotek edilecek malım olsa sana gelmem bu ülkede bana zaman yardım edilecek anlamıyorum. Yapılan nedir şimdi

t. C. 155*****454
Perçem kaştan

10 Temmuz 2023 09:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

10 Temmuz 2023 14:34

Bilgi için bireysel diolag hattı ve KOBİ diyalog hattı ile görüşüyorum bilgi veremiyoruz şubelere başvurunuz diyor çok karışık sistem

13 Temmuz 2023 13:22

Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Başvuru Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Hicran
12 Şubat 2025 19:37
Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Başvuru Sürecinde Yaşanan Zorluklar
Mert sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2023 09:51
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Mağduru

22 Temmuz 2024 00:34