Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Mağduru

22 Temmuz 2024 00:34

Halkbank mağduruyum. Küçük bir işletmem vardı, büyütmek için Halkbank kadın girişimci kredisine başvurmak istedim. Bir sürü şey istediler, odalara kayıt oldum. İmza sürgüleri beni onca masraf ve bütün evrakları hazırlamama rağmen kredi vermediler. Sebebini soruyorum, faaliyet durumu diye gereksiz bir açıklama yaptılar. Kredinin açıklamasını okuyorum, şartlar uyuyor ama gel gör ki kredi vermeye gelince durum bambaşka. Madem kredi vermeyeceksiniz, yardımcı olmayacaksınız, niye o kadar evrak isteyip insanları zarara uğratıyorsunuz? Bir de kadın girişimcilerin yanındayız deyip reklam yapmanızın bir anlamı yok.

22 Temmuz 2024 12:25 (Şikayetten 11 saat sonra)

22 Temmuz 2024 12:29

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Ayfer
24 Temmuz 2024 12:39

Şubeyi 10 kere aramama rağmen telefona cevap bile veren yok geri dönüş sağlayan bile yok

07 Eylül 2023 10:43
Halkbank Kadın Girişimci Kredisi

Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Başvuru Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Hicran
12 Şubat 19:37
Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Başvuru Sürecinde Yaşanan Zorluklar
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kadın Girişimci Kredisi Faizi Yanlış Yönlendirme

01 Ocak 2024 22:54
Perçem sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kadın Girişimciye Destek Kredisinde İpotek Ve Kefil İstiyor

Perçem