Halkbank Hizmetleri Ve Doğrulama Sorunu

Halkbank Hizmetleri Ve Doğrulama Sorunu
20 Şubat 2024 14:47

Kasım ayında Halkbank ile ilgili bir şikayet oluşturdum ancak çözüm bulunamadı. Bu ay aynı sorunları yaşayınca bankanın e-posta adresine durumu anlatarak yeniden şikayet ettim. On dakika sonra arayan kişi, e-posta adresime doğrulama yapılmadığı için ekstrelerin ulaşmadığını belirtti. Promosyon ve Paraf günü bilgilerinin e-posta veya mesaj yoluyla ulaştığını, ancak ekstrenin neden gelmediğini sordum. Israrla doğrulama yapmam gerektiğini, istemem halinde müşteri hizmetlerine yönlendirilebileceğimi ifade ettiler. Sisteme girerek üç farklı e-posta adresi denememe rağmen doğrulama kodu alamadım. Son çare olarak ilişkimi bankayla kesmeyi düşünüyorum. Ayrıca, otomatik yanıtların süreci tamamlanmış gibi göstermesi de başka bir sorun.

20 Şubat 2024 15:00 (Şikayetten 13 dakika sonra)

22 Şubat 2024 10:31
22 Şubat 2024 10:39

Şikayetimle ilgili arandım, tekrar müşteri hizmetlerine bağladılar. Müşteri hizmetleri yetkilisi maalesef biz buradan çözemiyoruz sizi arayan birime ulaşın ve ya tekrar şikayet oluşturun o birim sizi tekrar arasın yanıtını aldım. Yaklaşık 4 aydır süren kısır döngü devam ediyor.

28 Aralık 2024 09:20
Halkbank'tan Ekstre Kesim Sorunu
Halkbank'tan Ekstre Kesim Sorunu
Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Şeyhmus
12 Ocak 2024 14:53