Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Hesap Blokesi Bloke Kaldırma

Oğulcan
23 Mart 2024 18:15

Merhaba, kullandığım Halkbank'ta bir hafta önce hesabım bloke edildi. Hesapta gerçekleştirdiğim bir işlem nedeniyle tanıdığım bir kişi, hesabıma izinsiz para transferi yaptı ve bunu kendisine göndermemi istedi. Bu durumdan haberim olmadan mağdur oldum ve hesabıma bloke konuldu. Şu anda hesabımı kullanamıyorum. Lütfen yardımcı olun. Bankaya kayıtlı numaram şu an aktif olmadığı için 5391****81 numaralı telefonumdan veya bankaya kayıtlı e-posta adresimden iletişime geçebilirsiniz.

27 Mart 2024 15:31

Halkbank banka vadesiz tl hesabıma bloke koydu içinde param da vardı kullanamıyorum da hangi hak hukuka dayanarak bloke koydunuz bana bir açıklama yapacak mısınız lütfen benimle bankaya kayıtlı mailim üzerinden iletişime geçin sebebini açıklayın bana

25 Mart 2024 09:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

25 Mart 2024 10:36

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Nadide
25 Nisan 2025 13:53

08 Kasım 2024 17:42

06 Kasım 2024 15:49

13 Haziran 2025 10:19
Hami sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 21:49

Halkbank Kategorileri