Halkbank Hesap Açılışında Para İstiyor

11 Mart 2024 14:54

Halkbank Malatya şubesinde hesap açmak için geldim. Daha önce İŞKUR hesabım olan hesap dışında hesap açtırmak istedim. Vadeli ya da vadesiz fark etmeksizin benden 1.000 TL ücret ve ek olarak iki otomatik ödeme talimatı istendi. Bankalar ne zamandan beri hesap açarken para istiyor? Şu an Akbank'a geldim ve problemsiz hesabımı açtım. Buradan tüm yetkililerin ilgilenmesini istiyorum. Bu işin peşinde olacağım.

11 Mart 2024 14:59 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Murat
Murat
11 Mart 2024 17:12

Ticari ve bireysel olarak bir çok bankayla çalıştım böyle rezillik görmedim banka bana şart sunuyor 1000 TL para ve 2 adet otomatik ödeme talimatı?

12 Mart 2024 15:09

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Saffet
25 Aralık 2024 12:01
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank'ta Maaş Hesabı Açarken Zorunlu Şartlar Ve Gecikme Sorunu

11 Temmuz 2025 12:38
Emre sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 17:13

Zeynep