Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 01:32

Ayın 20'sinde 43.428,75 TL'ye 15 gram altın aldım. Altının yükselmesi halinde benim gram altınlarım hiç yükselmiyor. Çok kesinti yapmışlar, burada bir oyun var. Kesilen o farkın hemen geri iadesini istiyorum. Alırken makasla kesinti yapıyorlar, satarken kesinti yapıyorlar. İki kez kesinti yapmış oluyorlar. Baksanıza, fotoğraf da atacağım. Aradaki farka da bakın; fiziki altın almış olsaydım şu an 43.428 TL'm 45.000 olmuştu. Şimdi baktığımda 41.600 TL ana paramı ve zararımı karşılayın. Bir daha bu bankadan altın almayacağım. Gerekli mercilere başvurmamı istemiyorsanız hatanızı telafi ediniz.

25 Eylül 2024 09:00 (Şikayetten 7 saat sonra)

25 Eylül 2024 09:32

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

25 Eylül 2024 13:06

Hala sorunu çözmediler arada kesilen param geri verilmedi gramda 34 TL bir fark olması gerekirken de hala 180 TL bir fark var alım satım da alım satım dan ziyade aldığım gibi bayağı bir miktar kesinti yaptılar o kesilen paramı geri istiyorum

25 Eylül 2024 13:08

Gerekirse BDDK ya şikayette bulunacağım gerekirse tüketici mahkemeye. De gerekli tüm mercilere şikayette bulunurum sorunu çözmenizi istiyorum

26 Eylül 2024 10:10

Şu an hesabım fotoğrafta gösterdiği paranın olması gerekir fakat 43000 gösteriyor hesabımda

Halkbank Mobil Uygulamada Altın Alımında Kesinti Sorunu

Oğuzhan