Halkbank Ferahevler Şubesi İletişimsizlik

25 Mart 2024 19:50

Canımın içi babacığım, 27 Şubat'ta bugün yarın iyileşecek haberini beklerken maalesef vefat etti. Çok erken ve zamansız olan bu acı haber bizi, aynı acıyı yaşayanların anlayacağı üzere perişan etti. Fakat maalesef, o acılı haldeyken bile bankası, vergi dairesi gibi yerleri tek tek gezmek zorundasınız. Biz de kardeşlerim ve annemle hepsini dolaştık ve benim kucağımdaki 7 aylık bebeğim de bizimleydi. Bu detayları veriyorum ki, önce bir insan böyle bir aileyi karşısında görünce ne yapar, bir empati kurun. Gittiğimiz her yer bizi anlayarak ve tüm yardımseverliklerini kullanarak işimizi halletmeye çalıştı. Ancak babamın yıllarını verdiği Halkbank'a adım attığımız andan itibaren son derece ilgisiz, kayıtsız ve artık son olaylardan sonra haddini aşarak davranmaya başladı. Babamın burada bir vadeli, bir vadesiz hesabı ve bir de kredisi varmış. Bize hesaptaki paradan krediyi kapatacağımızı söylediler. Tamam dedik. Bir başka banka, babamın oradaki kredisinde hayat sigortası olduğunu ve sigortanın bu ödemeyi karşılayabileceğini iletti. Bizden bazı evraklar istedi, biz de tekrar Halkbank'a gidip bu hakkımız konusunda bilgi almak istedik. Yine son derece ilgisiz ve baştan savma bir tavırla cevap aldık. Yetmedi, sigorta alakasız bir sebepten ödemeye red verdi. Şube yine çok umursamaz ve aynı tavırla 'Babanızda bu hastalık varsa hayır olan yere işaret koymuş sayılır' dedi. Biz defalarca olayın öyle olmadığını, babamın vefat sebebinin farklı bir hastalık olduğunu anlatmaya çalıştık. Baktık şube laf anlamak istemiyor, sigortayla iletişime geçtik ve cuma günü onaylandığına dair sigorta dönüş yaptı ve şubeyi aramamızı iletti. Ancak, sanki parayı kendileri ödeyecekmiş gibi ilgisiz şube bize yine 'Ne için aramıştınız? Red demiştik ya' diye yine aynı lakayıt tavırla yaklaştı. Yetmedi, az önce öğrendik ki sigortaya da hala cevap vermemişler. Demem o ki, insan başına gelmeden anlamıyor, bu ayrı bir konu ama azıcık yaptığı işin de hakkını verir insan. Ben kendim de bunca yıllık bankacıyım, keza babam da dediğim gibi bu bankaya yıllarını verdi. Ne böyle bir tavır sergiledik ne de sergileyen mesai arkadaşlarımız oldu. Buradan da herkes duysun diye yazıyorum; mümkünse işinizi başka şubeden halledin ama içerideki hiç kimseyle mümkün mertebe iletişim kurmayın. Çünkü ya dikkate almıyorlar ya da asla çözüme kavuşturmuyorlar.

26 Mart 2024 09:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

26 Mart 2024 09:45

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Tülay

Sarıyer Ferah evler Halkbank şubesinde yoğunluk olmasına rağmen bir kişi vezneye bakıyor tek kişimi vezneye bakıyor diye sorduğumda bana verilen cevap evet oldu, veznede üç ayrı yer olmasına rağmen işlem yapan bir kişi vardı bu da bizler için uzun süre beklemek oluyor bundan dolayı şikayetçiyim

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
26 Şubat 2024 15:09
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
14 Ağustos 2023 10:25