Halkbank Döviz Transferi Hesabıma Geçmedi

26 Haziran 2023 20:45

Euro hesabıma şirket tarafından Türkiye'den transfer yapıldı lakin Halkbank parayı havuzda tutup hesabıma aktarmadı bu paranın acil geçmesi lazım yarın öğleden sonra bankalar kapalı olacak bayramda çoluk çocuk açmı kalacağız. Şirkete soruyorum gönderdik hatta dekont bile attılar. Diğer arkadaşların farklı banka hesaplarına hemen geçti ama Halkbank ayrı hir sıkıntı parayı havuzda tutuyor. Ayıptır sizin yaptığınız

27 Haziran 2023 09:45 (Şikayetten 12 saat sonra)

03 Temmuz 2023 13:13

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

08 Ekim 2024 15:57

22 Ekim 2023 18:51
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
29 Haziran 2023 15:11
"Tatil günleri akabinde bankamatikte gerekli işlemler yapıldıktan sonra ATM'nin alıkoyduğu para hesabıma iade edildi. Parama birkaç gün ulaşamadım ama Bankaya göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim."
Hasan sonuçtan çok memnun

Halkbank Euro Hesabımda Yüksek İşlem Ücretleri Ve Düşük Limitler

08 Şubat 2025 21:35
"Halkbank Kuyubaşı şubesinin müşteri hizmetlerini bu sabah telefon ile aradım. Telefonu açan hanımefendi sadece soru sormama ve çözüm istememe rağmen bana karşı tutumu hem kaba hem de isteksizdi bu nedenle müşteri temsilcisi puanını düşük verdim. Bana yanlış bilgi vermekle kalmadı kendisinin söyledikleri üzerine euromu bozdurup Türk lirası olarak transfer yapmaya karar vermeme neden oldu. Fakat aslında euromu bozmamın gereksiz olduğunu sonradan şikayetim üzerine bana mail üzerinden ulaşan beyefendi tarafından öğrendim. Beyefendi sağ olsun yardımcı oldular umarım işim hallolmuştur. Fakat sabahki konuştuğum hanımefendi yanlış bilgilendirmesi nedeniyle bana 5bin₺ yi aşkın zarar neden oldu. Euro alım-satım yaparken fark ödetti. Bu nedenle şikayetim üzerine sağlamış olduğunuz destek için daha sonuç almış olmasamda teşekkür ediyorum fakat müşteri hizmetleri personelinizi değerlendirmeniz kanaatindeyim."

Halkbank Kategorileri