Halkbank Altın Hesabında Fahiş Alış-Satış Farkı

22 Kasım 2024 18:47

22/11/2024 tarihinde Halkbank'ta altın hesabı açtım. Altın fiyatları Halkbank'ta şu an alış 3116.74 yükseldikçe Halkbank satış fiyatı2867.99 düşürüyor. Alış ve satış arasında fahiş fark var. Altın fiyatı yükseldikçe Halkbank satışı düşürüp alışı yükseltiyor. Devlet bankası diye güvendik, Halkbank'tan hesap açtık.

Devlet bankasına yakışmıyor. Arada bu kadar büyük fark olur mu? Bozdur mayi düşünüyorum. Zararım fazla. Bozduramıyorum. Böyle saçma şey olur mu? Devlet vatandaşını yanıltıyor resmen. Elimizde üç kuruş birikimimiz var, yatırım yapalım değeri düşmesin diyoruz, altın aldığımız gibi zarardayız.

25 Kasım 2024 09:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

25 Kasım 2024 12:18

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

06 Ağustos 2024 17:07

Halkbank Altın Hesabı: Fiyat Farkları Mağdur Ediyor!

18 Şubat 2025 02:02

28 Ekim 2023 01:37

Mihriban
03 Kasım 2023 01:08
Halkbank Altın Hesabı Pişmanlıktır!
Halkbank Altın Hesabı Pişmanlıktır!

Halkbank Altın Hesabında Yüksek Makas Aralığı Ve Zarar

Kübra