Hadi - Tombank Hesap Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Problemi!

Hadi - Tombank Hesap Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Problemi!
15 Eylül 2024 18:36726

Sahibi olduğum hesaba giriş yapmam izin vermiyor. 3 farklı telefondan hesabıma giriş yapmaya çalıştım, 3 farklı telefonda da virüs bulundu diyor. Tom Bank programı virüs var diyor. Aynı bankaya ait diğer hesaba giriş yapabiliyorum. Müşteri hizmetlerine durumu anlattım, telefonu kapattıktan 1 dakika sonra hesabımı kapattılar. Virüs var diye giremediğim saatlerde, madem telefonumda virüs vardı, diğer programınızdan nasıl giriş yaptım? 3 farklı telefonda da mı virüs var? Müşteri hizmetleri yetersiz, parama erişim sağlayamıyorum. Hemen hesabıma girmek ve paralarımı bankanızdan çekmek istiyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum, paramı bu IBAN numarama gönderin diyorum, onu da yapmıyorlar. Hesabıma ve paralarıma el konuldu. Bu dakikadan sonra suç duyurusunda bulunacağım. 5 farklı banka telefonumda virüs bulmazken ve işlem yapabilirken, böyle bir banka ile çalışmak hata. Turkcell'i aradım, hiçbir hata ve sorun yok dediler. Bu mesaj suç duyurusu niteliğinde yazılmıştır.

16 Eylül 2024 20:21

Tom bank insanları kandırıp dolandırıp paralarını kullanıp müşterilerin parasına ulaşmasını engelliyor vadeli hesap işlemleri ve kar payı dolandırıcılığı yapıyor vadesi dolmadan insanların sistemden çıkmasını çıkarılmasını sağlıyor vade yalan vaade buluyor anlayacağınız hırsızlığın vaat edilmiş hali

18 Eylül 2024 09:35 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Bize ilettiğin konuyu detaylı bir şekilde inceledikten sonra sana bilgi vereceğiz. T.O.M. Bank'a göstermiş olduğun ilgi ve anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

Ali
18 Eylül 2024 10:24

Bunlar nedir neyin açıklamasınımı yapacaksınız bunlar resmen dolandırıcılık vadeli hesap açtırdım hesabım ve param sizde kaldı ve onu işlettiniz ve vade ödeme zamanı gelince müşteriye ödeme yapmamak için yalan dolan tehdit nasıl yani ay sonuna kadar hesabın bloklama yaparsın nasıl ben o sisteme girmem nasıl ben anlik islemem yapmam. Tabi dolandırıcılık yapmak daha kolay. Vadeli olduğu gün boyunca sizde kalan paralarımın vadesini istiyorum

Ali
18 Eylül 2024 10:48

Sizinle Tüketici Hakları mahkemesinde bir fiil ve fiili olarak mahkemede görüşürüz

Bloke Edilen Hesabım Açılmıyor Kredi Kartı Borcum Artıyor

24 Ekim 2025 14:542.000

Yaklaşık 2 ay önce hesabıma kendi isteğimle güvenlik nedeniyle bloke koydurmuştum. 3 gün önce, hesabıma arkadaşım tarafı...

1 Destek

Hesap Ve Kredi Kartım Aniden Kapandı, Mağduriyetim Giderilmiyor

26 Ağustos 2025 00:522.570

Yaklaşık 1 aydır Tom Bank vadesiz hesabıma para gönderdiğimde tutar geri iade ediliyor ve kredi kartım aniden kapandı. H...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular