Hadi Kimlik Bilgilerimi Kabul Etmiyor

Hadi Kimlik Bilgilerimi Kabul Etmiyor
25 Eylül 2024 20:03

Hadi uygulamasına üye olamıyorum kimlik bilgilerimi kabul etmiyor bu kimlik bilgileriyle kayıt yapamazsın diyor A101 de çalıştım yemek param buraya yattı üye olamadığım için kullanamıyorum yardımcı olmanızı rica ediyorum daha önce kimlik bilgilerimle hesap açmadığım halde kabul etmiyor hesap açamıyorum param yattı kullanamıyorum.

26 Eylül 2024 11:17 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Bize ilettiğin konuyu detaylı bir şekilde inceledikten sonra sana bilgi vereceğiz. T.O.M. Bank'a göstermiş olduğun ilgi ve anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

01 Ekim 2024 10:46

Merbar
Merbar

Hesabımı yükseltmeye banka bilgilerimi yükletmeye çalışıyoruz. Hiçbir şekilde olmuyor. Nüfus müdürlüğüne de gittik herhangi bir sorun yok dediler. Kimlik bilgiler her şey sorunsuz müşteri temsilcisini aradık yetkililerle görüştük. Gidin kimlik yenileyin diyorlar kimlikle ilgili sorunumuz yok ki nüfus daki kişi de yenilemeyin kardeşim sorununuz yok dediler. Ne yapıp ne ediyoruz. Bu sorunla karşılaşıyoruz. Allah aşkına acil ulaşıp sorunumuzu çözün.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Hadi Uygulamasında Hesap Açma Sorunu Nedeniyle Mağduriyet Ve Çözüm Talebi

02 Eylül 2025 21:14
hadi-uygulamasinda-hesap-acma-sorunu-nedeniyle-magduriyet-ve-cozum-talebi-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Telefon Numarası Değişikliği Sonrası Hadi Uygulamasına Erişim Sağlanamıyor

07 Mayıs 2025 16:22