Peri sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Kabusu: Sürekli Uzayan Programlar

15 Kasım 2024 14:38

Ürünü 04.11.2024 tarihinde Ankamall Media Markt'tan Grundig kurutma makinesi aldım. 1 gün sonra ürün geldi, 3 gün sonra da yetkili servis tarafından kurulumu yapıldı. Ürünü 2 gün her programda deneyip kullandım, hepsinde süreyi uzatıp program bitmiyor. Kendim kapatıyorum programı, bu sefer de giysiler hala nemli, kurutma yapmıyor. Servis çağırdım, ısı sensörü bozuk dediler. Değişim yapalım dediler. Ertesi gün arayıp test yapacağız, sonra değişim dediler. Testi yapmaya gelen servis 10 dakika testi yaptı ve belirli bir yer var, oranın yükselmediğini söyledi. Test sırasında bağladığı cihaz yere düştü, test yarım kaldı ve testi tekrar yapmak zorunda kaldı. Bu zaman zarfında makine zaten 15 dakikadır çalışmaktaydı. Makinenin hiç çalışmamış halini beklemeleri gerekirken, 15 dakika çalışmış bir makineye baştan tekrar test yaptılar. Bu testten sonra makinenin normal olduğunu, değişim olmayacağını söylediler. Makine aynı çalışmakta, kendini bitirmiyor, sürekli süre uzuyor. 5 saat çalıştığı halde makine programı bitirmedi. Ben makineyi alalı daha 10 gün oldu. Ayıplı malınızın değişimini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

05 Şubat 2025 12:04

Daha önceki şikayetimi tekrar ediyorum kurutma makinesi pompa sorunu değişimi sağlanmış üründe bozuk cıktı ve sız ne iade ne de bir üst modeli ile değişim yapmıyorsunuz bir kez tüketici hakeme varmıştım zaten şimdi bir kez daha veririm sorun değil aldığım günden berıdırde magdurıyetımıde helal etmiyorum

15 Kasım 2024 16:15

Hiçbir şekilde program bitmiyor 5 saatin sonunda kendim durdurup çıkardım sonuç hüsran çamaşırlar nemli acilen ilgilenmenizi rica ediyorum 10 gün oldu alalı

16 Kasım 2024 12:53 (Şikayetten 22 saat sonra)

19 Kasım 2024 14:29

Ölçüm tekrar yapıldı ve yine normal dediniz lakın nedense ölçüm cihazınız geçenki geldiğinde hatta ölçüm sıcak makinede iki kez ölçüldüğü halde 25 dakikadan sonra ölçüm bittiği halde 36 dan tukarı çıkmadı ne hikmetse şimdi ölçtüğünüzde makine 10 dakika bile çalışmadan ölçüm bitti 50 yı vurdu burda da ne gibi bir şey yapttıhınızı anlamadım kesinlikle cihazın sağlam olduğunu. Soyleyemessinız Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım sonuçta 14 günlük cihaz

19 Kasım 2024 18:49

Videoda mevcut normal dediğiniz makine nasıl anormal durmadan 4 dakika ileri atıyor bitirmiyor makine 2 dakikaya düştüğü halde sembol ütü kuruluğundan dolap kuruluğuna geçmiyor bile

Duygu

Bergüzar
27 Aralık 2023 13:51
Grundig Kusurlu Kurutma Makinesi
Grundig Kusurlu Kurutma Makinesi
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Çayırova Arçelik Yetkili Servisi

Muhammet