Hasan sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 12:10

Grundig 65GHQ9500 Televizyonun kurulumu sırasında ısrarımla yapılan "Siyah Ekran Renk" testinde ışık sızıntısı ve ekran sehim hatası bariz bir şekilde görüldü. Teknisyen, Servis notu olarak "Cihazda ışık süzmesi mevcut" şeklinde not aldı ve değişim talebinde bulundu. Servis, birkaç gün sonra aradı ve fabrikanın değişim veya iade talebini reddettiğini bildirdi. Grundig'in, sattığı ürünün arkasında durmasını ve hatanın giderilmesi için gerekli adımları atmasını talep ediyorum. Işık sızıntısı ve ekran sehmi problemlerinin ücretsiz olarak onarılmasını veya televizyonun değiştirilmesini talep ediyorum. Grundig'in, gerekli adımları atarak mağduriyetimi gidermesini rica ediyorum. Aksi takdirde, Tüketici Hakları Derneği'ne ve diğer ilgili mercilere başvurmaktan çekinmeyeceğim. Işık sızıntısı ve ekran sehmi problemlerini gösteren fotoğrafları ekte sunuyorum.

06 Nisan 2024 12:23 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Yorumlar (6)

Murathan
Murathan

Merhaba hasan bey, TV de son durum nedir?

Hasan

Ben çok vaktim olmadığı için gerekli yerlere ulaşamadım, şehir dışındayım öylece kaldı bir şey yapılmadı, Benim açımdan sorun devam ediyor ne kadar da olsa bunu sorun diye kabul etmeyen Grundig benim için bitmiştir ayıplı ürün satıyorlar kendileri de biliyor bunu ama sesli söyleyemiyorlar, ya da buna normal diyen kim var ise henüz algıları açılmamış diye düşünüyorum, inşallah başkaları bu kotu duruma ve ayıplı ürün almaz

Turgut
Turgut

Benim 1 haftalık ürünlere sizinkiler bire bir aynı sorun var normal bu panelleri canlı yayında sorun yoksa önemli değil dediler sinema modunda film izlemeye demeye getiriyorlar bende çözüm bulamadım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum sizin başvuru ne aşamada acaba

Yiğithan
Yiğithan

Aynı sorunu 75" modelde yaşadım. Işık sızması, bulutlanma, ekran ile kasa arasında orantısız boşluk sol taraf oturmuşken sağda boşluk var, ölü piksel de var. Büyük ekranda bunlar olur standart sayılıyor dediler. Servis fişi ile birlikte Tüketici Hakları davası açtım. Sonucu göreceğiz neymiş standart olan.

Volkan
Volkan

Bende de aynı TV var alalı 15 gün oldu fakat çektiğin resimleri farklı açıdan da çekersen bu kadar olmadığını anlarsın. Haliyle bu fiyatlara bu kadar diyorlar resmen

Hasan

Sizin dediğiniz gölgelenme de evet değişik açıdan olabilir ama sol yan alt köşede ve sağ alt ve üst köşedeki ışıklar kesinlikle geçmiyor, sürekli gördüğümden artık daha rahatsız edici olmaya başladı, her kanal değişmede artık görüyorum ve Grundig markasını aldım diye çok pişmanım hiç kusura bakmasınlar kesinlikle ayıplı ürün satıyorlar kendileri bunun farkındalar, sonuna kadar mücadeleye devam

Eray sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV'de Hayal Kırıklığı: Görüntü Kalitesi Sorunu

21 Mart 2024 13:19
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 11:36
Grundig 65 Ghq 9500 TV Işık Sızması
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Sürekli Donuyor İade Talebim Karşılanmıyor

Yunus