Mine sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 00:53

Grundig!
Çamaşır makinem garanti kapsamında sıkma yapmadığı için servisi çağırdım. Servis randevu verdiği gün ve saatte geldi. Pompasının bozuk olduğunu parça değişim olması gerektiğini söyledi ve pompayla beraber ertesi gün geldi. Gelen servisteki arkadaş pompanın sağlam olduğunu cihazın içinden düğme çıktığını söyleyerek benden 480 lira talep etti. Bende verdim. Servisin eve geliş ücreti 260 TL'ydi ama benden alınan 480 TL parayı aldığını sisteme bile girmemiş. Bugün makineyi çalıştırdım olduğu gibi bütün suyu yere boşalttı bütün parkelerim su çekti kabardı.! Silip kurutmak istedim elektrik çarpıyor diye dokunamadım. Arızalanan çamaşır makinem garanti kapsamında yapılsın derken parkelerim mahvoldu üstelik makinemde hala kullanılamaz durumda! Grundig müşteri hizmetlerini aradığımda ise uygun zamanda gelinecek diye cevap aldım evim mahvoldu parkelerim kabardı derdimi anlattım ama su içinde kaldım onların uygun zamanını beklemek zorunda kaldım!

23 Kasım 2023 15:14 (Şikayetten 14 saat sonra)

Mine
Mine
05 Aralık 2023 10:36
Grundig! İş Bilmeyen Servis!

Grundig gibi markaya güvendiğim için hata ettim sanırım.! Makineyi yaptık diyerek getirip teslim ettiler ama servis kontrol etmeden gitti! Depremden dolayı dün eve girmedim bugün girdiğimde ise makinenin içi su dolu ve kapağını açamadım.! Hasar tazmini içinde kesinle aranmadım! Grundig 'ten aldığım çamaşır makinesinin suyu yere boşaltması nedeniyle kalkan parkelerim sayenizde evimde çıkmayan bir koku oluşturdu. Üstelik ben 5 yaşımdaki kızımın kıyafetlerini 1 aydır yıkayamıyorum. Defalarca aradım defalarca aranmak istediğimi söyledim ancak hala geri dönüş almadım. Bu kadar ilgisizlik görmedim. Verdiğim parayı da geçtim aşırı mağdur ettiniz adınıza yazık. Sürekli servise götürdünüz getirdiniz makinede değişik değişik sıkıntılar yaşamaya başladım kesinle bu makineyi istemiyorum! Biraz daha geri dönüş almazsam buradan yazdığım şikayetler ve parkelerim makinemin resmiyle beraber farklı yerlere başvuracağım bilginiz olsun.!

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
07 Eylül 2023 17:24
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Arızalı Çıktı Servis Çözüm Sunmuyor
Görkem sonuçtan memnun değil

Görkem
26 Şubat 2024 23:10
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Şakir
06 Kasım 2024 17:51