Gratis Turgutreis Merkez Altı Camii Şubesi Personel Üslupsuzluğu

Çiğdem
26 Haziran 2023 22:17

Bodrum/Muğla Turgutreis merkez altı camii Gratis şubesine 26.06.2023 te 20.50-21.00 arası alışverişe gittik. Kasaya ürünlerimizle beraber ödeme için geldik. Kasada iki kişi vardı beyaz gömlekli me*** adlı personel yanımda olan teyzemin işlemini alıyordu kart şifresi sorduğunda teyzem anlamadığı için ben devreye girerek şifreyi hızlı şekilde girilip işlem sağlamasına yardımcı oldum. Sonrasında ben de kendi işlemim yapılırken kart şifresinde problem yaşadım. Kasada bulunan beyaz gömlekli mep***adlı personel yanındaki mesai arkadaşına bıyık altından "körler sağırlar birbirini ağırlar dedi" ve bende bunu duyduğum halde hiçbir şekilde münakaşaya girmeden işlemim sağlandıktan sonra oradan uzaklaştım. Kendisine şubenin yetkilisi kim diye sordum benim dedi. Başka biri olsaydı konuyu ona anlatacaktım. Oraya misafir olarak gelmiştim. Türkçe bilen bir turist te olabilirdi. Bir yönetici ise eğer personellerine böyle mi örnek oluyor duyduğumda çok rahatsız oldum ve kendimi çok zor tuttum, yanlış bir şekilde tepki vermemek için. Konu ile ilgili en kısa zamanda gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

27 Haziran 2023 09:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Gratis Şubesinde Belirsiz Ürün Sayısı Ve Fiyat Uygulaması Mağduriyeti

Süfeyla
13 Haziran 2025 23:06
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Mağazasında Kaba Personel Ve Hakaretle Karşılaşmak

Özlem
25 Eylül 2025 02:23
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Mağazasında Sıra Karmaşası Ve Personel Davranışı Hayal Kırıklığı Yarattı

Ümit
05 Kasım 2025 13:07

Mağaza Personelinin Duyarsız Ve Kırıcı Sözleri Ailemi Derinden Üzdü

Demet
30 Ekim 2025 19:06
Menekşe sonuçtan hiç memnun değil

Menekşe
24 Mart 2025 21:38