Aytunç sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Müşteri Hizmetleri (0850 210 69 00) Erişim Sorunu

29 Aralık 2023 11:38

28 Aralık 2023 tarihinde internet sitenizdeki şube telefon numaralarına ulaşamadığım için saat 18:39'da 0850 210 69 00 numaralı hattınızı arayarak İstanbul Hilltown mağazanızın bağlanmasını talep ettim ve bağlandım. Görüşmemin ardından 18:43'te yine 0850 210 69 00 numaralı telefonunuzu arayarak Bağdat Caddesi şubenizin bağlanmasını istedim. Müşteri temsilcisi olduğunu ve isminin h***n olduğunu belirten kişi, oldukça kaba bir tavırla bunun mümkün olmayacağını söyledi. Birkaç dakika önce aradığımı ve bağlandığımı anlattığımda ise, bir önceki müşteri temsilcisinin yanlış yaptığını ve bağlantı yapmayacağını yüksek sesle ve bağırarak ifade etti. Daha sonra, 18:48'de, üçüncü aramamda farklı bir müşteri temsilcisi çıktı ve talebimi olumlu bir şekilde sonuçlandırdı.

Yıllardır müşterisi olduğum firmanızda, h** isimli kişinin bu derece kaba ve nezaket kurallarını hiçe sayarak konuşması kabul edilebilir bir durum değil. Ayrıca, konuşmaların kayıt altına alındığını belirterek tehditkar bir tavır sergilemeye devam etti ve konuşma tarzında düzeltme yapmadan konuşmaya devam etti. Bağlanmamış olsaydım, toplamda üç aramamda da bağlanamadığım yanıtını almalıydım diye düşünüyorum.

Diğer müşteri hizmetleri temsilcilerini arayarak bilgi alma ihtiyacı duyan kişilerin benzer bir durumla karşılaşmaması adına, ilgili konuşma kayıtlarının incelenmesini ve bu kişiye gerekli uyarıların yapılmasını talep ediyorum.

29 Aralık 2023 17:00 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

29 Aralık 2023 17:27

Şikayetimle ilgili olarak herhangi bir dönüş olmamıştır

Yorumlar (5)

Aslı
Aslı

1 hafta oldu siparişlerim gelmedi hazırlanıyor diye gözüküyor ne zaman yollamayı düşünüyorsunuz böyle olacağını bilseydim hiçbirini almazdım paramızla rezil oluyoruz hepsini hediye aldım gönderemedim bu nasıl bir sistem?

Neşe
Neşe

Bir haftadır siparişlerim kargoya verilmedi ne. Hazirlik. Aşamasında ne de kargoya verildi

Ayla
Ayla

Bartın da Gratis de alışveriş yaptığım esnada bir çalışanınız bir konu da itiraz etmek beni tüm müşterilerin içinde rencide ederek bağırmıştır... Bu kadar ukalaca bir tavır görmedim

Şüheda
Şüheda

Galiba 5 gün önce bir sipariş verdim hala elimde değil ne zaman gelir bilmiyorumda

Nisa
Nisa

Cevahir AVM'deki Gratis mağazasında küt saçlı çalışan tarafından hiç etik olmayan bir muameleyle karşılaştık bu durumun bizim başımıza geldiği gibi keza diğer müşterilere de başına gelebileceği gayet aşikar. Durum şu ki biz kasada ödeme yapacak iken kasa arkası ürünlerin satışını yapmak için arkadaşımın yüzünde çok fazla sivilce olduğunu ve kötü bir görüntüye sahip olduğunu söyledi bunun için de gösterdiği ürünü satın almasını önerdi bu bizim nezlimizde tamamen kişiye hakaret sayılır Sana yakışmadı Gratis.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
10 Ağustos 2023 13:40
Sima sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 19:46

Gratis İndirim Döneminde Yaşanan Saygısız Mağaza Yönetimi