Gratis Kazım Karabekir Van Şubesinden Tekli Ürün Satın Alamıyoruz

Sümeyye
24 Haziran 2024 15:14

Van Kazım Karabekir Gratis şubesi evime çok yakın olduğu için hemen o an ihtiyaç duyduğum ürünü gidip satın alıyordum fakat uzun süredir bu Gratis şubesinden tekli ürün satın alamıyoruz. Şampuan reyonunda Gratis karta özel 69.90 olan şampuanı satın almak için uzun sıraya girdim fakat her tekli ürün satın almak istediğimde kasadaki personel, tekli satın alımında indirim uygulanmadığını, yanına ikinci bir ürün daha satın aldığımız takdirde ürünü Gratis karta özel tutardan satın alabileceğimizi söylüyor. Aksi takdirde satın alırsam indirimsiz tutardan satıldığını söylüyor. O uzun kalabalık ortamda da o an ne geldiyse hızlıca almak zorunda kalıyorum. Çoğu zaman ihtiyacım olmayan ürünü satın almak zorunda kalıyorum. Benzer bir durumu yine geçen yaşadım. Temizlik reyonunda bir ürün satın almak istedim. Kasadaki personel, ikinci bir ürünü satın alırsanız Gratis karta özel tutardan yararlanırsınız dedi ve hızlıca oradan bir toka satın almak zorunda kaldım. Bu, uzun süredir bu şube tarafından yaşadığımız olaylardan sadece ikisi. En son şampuan muhabbetinden sonra artık bu şubeden alışverişi bıraktım ve aynı indirim tutarını uygulayan ileride başka bir rakip kozmetik mağazasında alışveriş yapmak zorunda kaldım. Bahsettiğim şubeden uzun süredir herhangi bir reyondan tekli ürün satın alamıyoruz. Hemen hızlıca yanına ikinci bir ürün satın almamız isteniyor.

24 Haziran 2024 16:23 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

İndirimli Ürün Satın Almada Zorluk Ve Açık Paket Satışı

12 Ekim 2025 00:28
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
18 Ekim 2024 21:53

Gratis Birden Fazla Ürün Almaya Zorluyor Kasada Mağdur Ediyor

17 Şubat 2024 15:32

Rengin
13 Mayıs 2024 15:26
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 14:46
Gratis Kategorileri