Cem sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 08:56

Gratis'ten Vet / hassas ciltler için tüy dökücü krem aldım. Vücudum da ciddi tahribatlar ellerimde deri soyulması gibi bir çok sorunla karşılaştım. 3 paket almıştım. 1 adet kullanıp kalan 2 taneyi Esenyurt B******* H******** P*** Mahallesi New Wista Gratis şubesine iade ettim ki nitekim ürünleri yine oradan almıştım. Ama uzun saçlı sarışın personel ve kasada duran hanımefendinin beni oyaladığını fark ettim. 3-5 gün içerisinde ücret iadesi yapılır demişlerdi fakat 16 gün geçti. Sanırım Gratis benim 250 lirama muhtaç ki paramı iç etti. Ve personeliniz aşırı kibirli ve aşırı itici insanlar. Aynen şunu söyledi " beyefendi bankayı aramanız gerekiyor orada havuza düşüyor ve size gönderiyorlar biz iade aldığımız an para sizin hesabınıza geçmiş olmalı. Oysa ki para direk hesaba geçiyormuş öyle bir havuz yokmuş bankayı arayınca öğrendim. Ve devamında siz pazartesi gelin bakarız ya öyle oluyor arada gibi kurumsal kimliğinize uymayan, gayri ciddi ve "aşırı" samimi bir tavır sergiledi. Oysa ben Gratis'i kurumsal bir firma sanardım. Köşe başı esnafı tavırları hiç iyi olmadı.

14 Ekim 2023 09:48 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Cem
Cem
21 Ekim 2023 01:51
Gratis İade Ücreti Ve Personel Hakkında İdari Ceza

Hala çözüm beklediğimi ve sadece " ilgileniyoruz " maili atıp sorunu çözüme kavuşturduğunuzu mu sanıyorsunuz? Siz kurumsal bir firma değil misiniz? Satış sonrası tüketici haklarını hiçe saymak nedir? Siz köşe başı esnaf dükkanı mısınız? 29/09/2023 de sorunsuz iade ettiğim ürünlerin ücreti nasıl olur da 21 gün geçmesine rağmen iade edilmez! Bir mail ile konuyu halletiğinizi gerçekten düşünüyor musunuz? Artık müşteri ilişkileri hakkında zerre yeteneği olmayan, laubali, kibirli personellerinize suç bulmuyorum. Demek ki siz onların bu hale gelmesine çanak tutuyor hatta destek oluyorsunuz ki bence öyle olmasını istemiyorsunuz.

Zaman sonuçtan hiç memnun değil

Zaman

13 Haziran 2025 23:06
Havvanur sonuçtan çok memnun

Havvanur
24 Ekim 2024 12:28
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
30 Temmuz 2024 15:05