Murat sonuçtan hiç memnun değil

Getir.com Fazla Tahsilat

Murat
07 Şubat 2023 13:26

5 Şubat 2023 tarihinde getir den yaptığım alışveriş bedelinin üstünde kredi kartımdan çekiş yapıldı. Aynı gün aynı saatte hem yazarak hem de telefon ile arayarak ürünleri aldığımı ve kullanmaya başladığımı çekilen fazla tutarı kredi kartıma iade etmeleri için gereğini yapmalarını rica ettim. Kayıt esnasında ilgili bayan 48 saat içerisinde dönüş yapılacaktır diye tarafımı bilgilendirdi. 6 Şubat günü kapıma getir kuryesi gelip ürünleri geri almak istediğini belirtti. Oysaki ben daha kayıt açarken ürünleri tüketmeye başladığımı belirtmiştim ve kapıma ürünleri almak gibi saçma ve mantıksız bir adım atılmasını getirin saç baş yolduracak çözümler serisinin ilk adımı olduğunu nereden bilebilirdim ki? Gelen gariban kuryeyi eli boş geri yollarken içim parçalandı ama personelini getir düşünmüyorken benim de elimden bir şey gelemezdi. 7 Şubat salı günü 48 saat içerisinde dönüş yapacağını söylediği halde dönmeyen getir çağrı merkezini aradığımda problemi getirin çözdüğünü ve dosyayı kapattığı bilgisini alarak şoka uğradım. Getir kapıya kullanılmış ürünleri almak üzere gariban kurye yollama eylemini problemi çözmek olarak tanımlamıştı maalesef. Getir çağrı merkezi ile bu meselenin halli için görüştüğüm Zozan ve Türkan isimli çalışanlar telefonu yüzüme kapatarak getirin müşteri memnuniyeti konusunda nasıl çağ atladığını göstermiş oldular. 3. Görüşmemi bu bayanları yaptıkları bu densizlikler için şikayet kaydı açmak ve asıl meselenin çözümü olan kredi kartımdan fazla çekilen paranın iadesi için bir kez daha Doğuş bey diye biriyle yaptım. Bilin bakalım problemi çözmek için ne önerdi. 50 TL indirim kodu tanımlamayı. Ben zaten hali hazırda zaten hem getirde hem getir büyükte bana özel şekilde tanımlı 50 TL hediye indirimlerimin olduğunu vereceği bu 50 TL indirimin diğerleri ile birlikte kullanılması durumunda anlamlı olacağını ve bunu teyit etmesini Doğuş beyden rica ettim. Kendisi de beni hatta bekleterek benden teyit için süre istedi ve döndüğünde iki indirimi birlikte kullanabileceğimi ancak bu verdiği indirimi 180 gün içinde hem getirde hem de getir büyükte kullanabileceğimi hatırlattı. Birbirimize teşekkürler ederek telefon görüşmesini sonlandırdık. Sonra bilin bakalım ne oldu? Benim için zaten içeride tanımlı 50 TL lik indirimlerin kaldırıldığını ve sadece Doğuş beyin tanımladığı son 50 TL indirimin olduğu uygulamada gördüm.

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Getir'den Aldığım Bozuk Yumurta Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Hasret
06 Ekim 12:14
Getir'den Aldığım Bozuk Yumurta Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Siparişimde Bilgi Verilmeden Farklı Ürün Gönderiliyor

Burak
24 Haziran 11:09
Siparişimde Bilgi Verilmeden Farklı Ürün Gönderiliyor
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

Aliye
15 Eylül 12:54
Getirden Küflü Yufka Ve Bayat Simit Gönderilmesi İnsan Sağlığı Riske Atılıyor
getirden-kuflu-yufka-ve-bayat-simit-gonderilmesi-insan-sagligi-riske-atiliyor-1.jpg

Dila
20 Mayıs 16:53