Merve sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Bilgim Dışında Çekilen Ödeme! Açık Bekleyen Provizyon!

Garanti BBVA Bilgim Dışında Çekilen Ödeme! Açık Bekleyen Provizyon!
31 Ekim 2023 00:52

Garanti Bankası müşterisiyim bir sahte firma tarafından kartımdan para çekildi. İlgili çekim 2199.32 ₺, henüz açık provizyon aşamasındayken tarafımdan fark edilince, bankaya harcama itirazında bulundum ve kartımın güvenliği için kartımın iptalini yapmamı önerdiler kabul ettim. Müşteri temsilcisi açık provizyonun iptalini yapamadı ve profilim kısmında olan bir bölümden bahsetti ve o bahsettiği bölümden iptalini yapamadık! Ve benim sorunum çözülemedi! Yıllardır sorunsuz ve sadık bir müşteriniz olarak borçlanmamın önüne geçmek için itirazımı gerçekleştirip, ilgili tutarların kendilerine aktarımının önüne geçmenizi rica ediyorum. Yardımınızı istirham ediyorum. Kart Harcama İtirazlarını yeterince ve özenli karşılamadığınızı, müşterilerinizin mağduriyetini gidermek elinizde iken gerekeni hızlıca yapmadığınızı düşünüyorum. Bu bağlamda henüz işlem açık provizyondayken iptali ve borcun kartıma yansımasına izin vermeksizin inceleme sürecini yürütmenizi önemle talep ediyorum. Ve şu an bile açık provizyonda olan işlemin hemen iptalinin sağlanmasını istiyorum.

24 Temmuz 2023 20:09

Kredi Kartımdan Yapılan Yüksek Tutar İşlemde Banka Desteği Eksikliği

24 Haziran 2025 18:31
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 16:27
Garanti Bankası Harcama İtirazı

23 Nisan 2024 10:53
Garanti BBVA Müşterisini Mağdur Ediyor!
Garanti BBVA Müşterisini Mağdur Ediyor!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 20:39

Garanti BBVA Kategorileri