Arzu sonuçtan memnun değil

Franke Elektrikli Cam Seramik Ocağın Kapalı Halde Çalışması

11 Temmuz 2024 14:34

Franke elektrikli cam seramik ocağın gözlerinden biri 2'ye almama rağmen (kısıkta) ocak sanki 9'da çalışıyor gibi ısı veriyor ve (15 dakika içinde kısıkta ki yemeği yaktı). Ocağı kapatmama rağmen o göz sürekli çalışıyor ve sönmüyor. Bu sebeple Franke merkezi aradım, kapalı. Teknik servisi aradım, kapalı. Ertesi sabah aradığımda ise çok yoğun olduklarını, ancak bir gün sonra gelebileceklerini, sorunun neden kaynaklandığını bulup sonrasında duruma göre tamir yapılacağını söylediler. Sönmeyen bir ocak ve 2 gün sonra geleceklerini söyleyen bir firma (elektrik bağlantısını sökerek ocağı kapattık, yoksa yangın çıkacaktı ve 2 gün o şekilde bekleyemezdik). Franke gibi bir firmanın insanların canı pahasına bu şekilde davranmasını kabul edemiyorum ve şu anda ocağı kullanamıyoruz. Kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği 2 gün boyunca olmayacak ve dışarıdan sipariş verip aile bütçesine bir zarar daha vereceğiz.

11 Temmuz 2024 14:39 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

16 Temmuz 2024 11:33

Servis geldi ana kart arızası dedi ocağı alıp gittiler, şikayet yayınlandıktan sonra Franke genel müdürlükten Burcu hanım aradı elimizden gelen her türlü yardımı yapacaklarını söylediler fakat bir daha ne aradılar ne sordular

Teşekkürler. Anakartı değiştirdiler mi yaptılar mı. Bir de servis arıza tespit için ayrı ücret alıyor mu?

Arzu

Ana kart değişimi yapıldı yenisi ile, anakartı değiştirince ekstra servis ücreti alınmadı

Merhaba. Sorununuz çözüldü mü. Bende de aynı sorun var. Servis direk ana kart değişecek dedi. Oda çok pahalı

Arzu

Bizim ocağımız özel ölçü olduğu için ve yenisi 50.000 TL civarı olduğu için anakartı yaptırdık, %30 civarı bir indirim yapıldı Franke genel müdürlükten.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 13:10

Franke Ocakta Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi