Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
23 Ağustos 2023 15:46

Franke markasına güvenerek aldığım evye ve batarya takımında bataryada sorun yaşıyorum ve aldığım mağazadan 9 Temmuz 2023 de ürününün yedek parçasının temini için talepte bulundum ve halen bekliyorum. Temin süresi 15 Eylüle ertelendi. Böyle elit bir markanın ürününe 2 yıl garanti vermesi çok üzücü, 3. Yılda batarya arızalandı. Farklı markalarda bu sorunu yaşasak kesin çözüm üretilirdi ama firma müşterisini 2,5 ay mağdur edebiliyor. Pişmanlık içindeyim.

23 Ağustos 2023 17:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Ümit
24 Ağustos 2023 11:29

Firmanın ilgileri aradı ve mevcut durumu özetler gibi aynı cümleleri kurdu. Böyle bir markanın 2,5 yılda bozulan bataryası kendi ayıbıdır ve bunu dahi üstlenip sorumluluk almamalarını ve 2,5 aydır beklediğim yedek parça için halen beklemem gerektiğini söylemelerini müşterilerinin takdirine bırakıyorum. Ben yandım sizler de değerlendirin lütfen.

Ferit

Aynı sorun bende de var ve 3. Yılda oldu

Franke Batarya Bozuldu Ve Parça Gelmiyor, Garanti Süresi Çok Kısa

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
19 Eylül 2023 22:24
Ezgi sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2023 08:19
"Franke'den arayıp ürün değişimi gerçekleştirildi çok ilgililer çok memnun kaldım. Teşekkürler..."
Franke Kategorileri