Enza Home Enza Çorum Koltuk Teslimi Gecikmesi

Gülşah
15 Aralık 2023 18:36

Enza Çorum'dan 21.10.2023 tarihinde aldığımız dorian koltuk takımı halen teslim edilmedi, mağazayı aradığımızda sürekli bu hafta gelecek bir sonraki hafta gelecek diye haftalardır bizi oyalıyorlar. 45 güne gelir, hatta hiç o kadar bile sürmez dedikleri koltukların teslimi 2 ay geçmesine rağmen halen olmadı. Bugün orada çalışan beyefendinin söylediği, sizde fabrikayı arayıp öğrenebilirsiniz oldu. Fabrikayı da ben arayacaksam onların ne işe yaradığını asla anlayamadım. Bir an önce koltukların teslim edilmesini istiyorum. Belli ki satana kadar nazik olan insanlar, satış işlemi bittikten sonra insanların mağduriyetini asla önemsemiyorlar!

25 Aralık 2023 11:56

30 Ekim 2023 13:30
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 11:41
İmam sonucu yetersiz buldu

09 Mart 2024 14:25
Enza Home- Siparişin Faturada Belirtilen Tarihlerde Teslim Edilmemesi
Emet sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 15:12
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 01:21

Enza Home Kategorileri