Muhammet sonuçtan memnun

27 Ekim 2024 12:33
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Önce problem kendi kendine gitmiş, daha sonra Enpara'dan benimle iletişime geçilerek Türkiye hattımın telefon numarası sorulmuş ve telefona format atmam istenmiştir. Telefona format attığımı zaten söyledim, Türkiye hattımın numarasını da zaten biliyorlar. Yani özetle hiçbir şey yapmadılar ve sorun kendi kendine çözüldü (ya da arkada, müşteri hizmetlerinin haberi olmadan bazı arka kapı ekipleri kendi kendine çözdü). Yine de teşekkür ediyorum en azından artık Enpara'ya girebiliyorum ve Enpara'daki paramı Tokyo'daki ATM'lerden lazım oldukça çekebiliyorum. Bu yüzden teşekkürler.”

Merhabalar,

Ben Muhammet S*******. Türkiye'den Japonya'ya gelmeden önce Enpara müşteri hizmetlerini arayıp yurt dışında erişimimi açtırmıştım. Tokyo'da bir süredir cep şubeyi sorunsuz kullanıyordum, fakat az önce gelen bir SMS yüzünden erişimim engellendi. SMS'te, "Cep şubemizde işlem yaptığınız esnada mobil cihazınıza uzaktan erişim yapıldığı tespit edildiğinden, yasal düzenlemeler gereği güvenliğiniz için oturumunuz sonlandırılmıştır. Cep şubemizi kullanmaya devam edebilmeniz için uzaktan erişimin kapatılması gerekmektedir." deniyor. Fakat Japonya'da olduğumdan müşteri hizmetlerini arama imkanım yok. Ya benimle e-posta yoluyla çözüm bulmalıyız ya da onlar beni aramalılar.

Samsung Galaxy A34 ve TCL 10 Plus marka iki telefon kullanıyorum. Samsung telefonda Japonya’dan aldığım geçici hat var, TCL telefonda ise Türkiye hattım takılı. Enpara uygulaması ikisinde de yüklü ve ikisinden de sorunsuz giriş yapabiliyordum. Ancak şimdi her iki cihazdan da erişim sağlayamıyorum. Hatta Samsung telefonuma format da attım bu sebepten, hiçbir şey değişmedi.

Ekranda sürekli "Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. İşleminiz ile ilgili güvenlik ekibimiz sizinle en yakın zamanda iletişime geçecektir." şeklinde bir mesaj beliriyor. Kimse iletişime geçmiyor.

Benzer bir sorunu yaşayan bir kullanıcının, güvenlik ekibinin yardımıyla problemi çözüldüğünü Şikayetvar üzerinde gördüm. Ancak benim şu an müşteri hizmetlerini arama imkanım yok. Enpara'nın güvenlik ekibinden en kısa sürede çözüm bekliyorum. Japonya’dan erişimimi sağlamak için Enpara ekibinin benimle e-posta veya telefon üzerinden iletişime geçmesini talep ediyorum. Bu konuda ivedilikle yardımcı olmalarını rica ederim.

İyi çalışmalar dilerim.

27 Ekim 2024 19:36 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

30 Ekim 2024 12:17

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 30/10/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

10 Kasım 2024 12:48

Mobil Uygulamaya Güvenlik Nedeniyle Erişim Engeli Ve Çözüm Bekleyişi