Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Vefat Eden Babamın Hesabındaki Paraya Ulaşamıyorum

Vefat Eden Babamın Hesabındaki Paraya Ulaşamıyorum
04 Ekim 2024 20:47

18.9.2024 günü babam vefat etti. Babam QNB Finansbank'a ait Enpara şirketim hesabı kullanıyordu. Vefat etmeden 3 gün önce bana verdiği parayı bankamatik üzerinden hesabına yatırmıştım. Vefat ettikten sonra süreç başlatıp hesabındaki yaklaşık 20 bin liranın tarafıma ödenmesini talep ettim. Enpara müşteri hizmetleri beni oyalayıp 8 gün önce QNB Finansbank'a gidip vergi ilişiksizdir kağıdı alıp vergi dairesinden sonra bankaya gidip parayı alabileceğimi söylediler. Banka personeli beni 3 gün oyalayıp müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Müşteri hizmetleri de 2 gündür beni oyalayıp hiçbir işlem yapmıyor. O parayla ödeme yapmam gereken yerler var. Mağdur durumdayım.

06 Ekim 2024 20:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

07 Ekim 2024 15:13

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 07/10/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

07 Ekim 2024 16:00

Bankaya yönlendirmişsiniz. Bankaya gittim gişedeki yetkili 'vergi ilişiği yoktur' belgesinin hâlâ gelmediğini söyledi. Dalga mı geçiyorsunuz?

Kenan
27 Haziran 2024 14:44
Feyzi sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Hesap Blokesi Ve Yetersiz Bilgilendirme

Feyzi
15 Kasım 2024 12:10

Birsen
23 Temmuz 2024 11:23
QNB Finansbank Enpara ATM Para Yutması
Banu sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 15:57

Hiçbir Gerekçe Olmadan Enpara Hesabım Kapatıldı, Param İade Edilmiyor