Eyşan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 14:17

11 Ocak 2024 tarihinde Enpara ® kredi kartımdan üst üste gelen bildirimler ile "Google*ADS1849443291 CC google.com ıe" adı altında kredi kartımdan birkaç sefer olmak üzere toplamda 7.500TL para çekildi! Derhal müşteri hizmetlerini arayarak kartımı iptal ettirdim, hızlı davranmasam tüm limitimi boşaltacaklardı! Müşteri temsilcisi bu sürecin 45-200 gün arasında sonuçlanacağını bildirdi, böyle bir şey olabilir mi? Herhangi bir onay kodu gelmeden tarafıma ait olmayan alışveriş yapılmıştır. Çekilen tüm bu tutarın tarafıma acilen iade edilmesini talep ediyorum, ve böyle bir güvenlik açığı dolayısıyla Enpara'dan şikayetçi olacağım!

11 Ocak 2024 14:40 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

11 Ocak 2024 14:47

Bu durumu en kısa sürede çözmenizi rica ediyorum. Müşterilerinize böyle bir güvenlik açığı ile kötü tecrübeler yaşamasına sebep olmamalısınız köklü bir banka olarak. Kredi kartımı iptal ettim ve eğer bu durum çözülmezse neredeyse 10 yıllık bir müşteriniz olarak en çok kullandığım banka olmanıza rağmen tekrar açtırmayacağım ve tüm hesaplarımı kapatacağım.

16 Ocak 2024 12:46

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 16/01/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

07 Şubat 2024 13:26

Hala tarafınızdan bir dönüş yok! Üstelik ekstre borcuma benim tarafımdan çekilmeyen tutarı yansıtmışsınız!

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
24 Ocak 2024 13:19
Google Ads Tarafından Enpara Kredi Kartımdan Para Çekildi!
Abdulbaki sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Kredi Kartımdan Yüksek Tutarlar Çekildi, Güvenlik Açığı Nedeniyle Mağdur Oldum

Abdulbaki
01 Ekim 2025 20:27
onayim-olmadan-kredi-kartimdan-yuksek-tutarlar-cekildi-guvenlik-acigi-nedeniyle-magdur-oldum-4.jpg
onayim-olmadan-kredi-kartimdan-yuksek-tutarlar-cekildi-guvenlik-acigi-nedeniyle-magdur-oldum-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 13:22
Enpara Kredi Kartı Hesabımdan Para Çekilmiş
Enpara Kredi Kartı Hesabımdan Para Çekilmiş
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
04 Ekim 2023 10:46
Enpara Kredi Kartı Habersiz Para Çekilmesi
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

Sezai
02 Ocak 2024 17:10