Zafer sonuçtan çok memnun

Enpara.com Sözünde Durmayıp, Sağlık Alanında Taksit Yapmıyor!

01 Ağustos 2024 23:37
Zafer'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

enpara.com, sağlık alanında yapılan harcamaların sonradan taksitlendirme yapılabileceğini söylüyor. Ben de buna güvenerek gitmiş olduğum diş polikliniğinde ödemeyi enpara.com kredi kartı ile yaptım. Buna karşın enpara.com bu harcamayı taksitlendirme yapmıyor. "Diş tedavisi sağlık alanına girmiyor" gibi bir cevap verilecekse, kabul etmiyorum. Diş tedavisi sağlık alanına tabii ki giriyor. Nereden biliyorum? Çünkü aynı poliklinikte geçen sene Maximum kredi kartı ile ödeme yaptım, ve yine bu kredi kartının "sağlık alanında taksit" kampanyası sayesinde faizsiz taksit yapabildim. Ki taksitlendirmede bir problem olmasın diye ödememi, bu işyerinde bulunan Enpara pos cihazı ile yaptım. Yani bu iş yeri enpara.com'a üye bir iş yeri. Bu iş yeri künyesinde Tabi ki diş polikliniği olduğu enpara.com tarafından üyesi olması nedeniyle biliniyor olmalıdır. enpara.com'dan kendi kampanyasını şartlarına harfiyen uyan bu harcamamı taksitlendirme yapmasını talep ediyorum. Değilse, taksit yapacağım deyip de keyfine göre yapmayacaksa, ben de bu banka ile tüm ilişiğimi keser, enpara.com gibi sözünde durmamazlık yapmayan, verdiği sözün arkasında duran, başka bankaya geçerim.

02 Ağustos 2024 00:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

02 Ağustos 2024 07:49

Teşekkürler.

02 Ağustos 2024 09:45

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 02/08/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Mehmetcan sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Taksitlendirme Kısıtlaması, Faizsiz Taksit İmkanı Bitmiş

"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Enpara Sonradan Taksit Yapılmaması
Elif sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2025 10:04
"Sorun keşke aradığımda buraya yazmadan çözülseydi yine de teşekkürler"

Veteriner Harcamalarında Taksit Sorunu

Melike