Mehmetcan sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Taksitlendirme Kısıtlaması, Faizsiz Taksit İmkanı Bitmiş

Mehmetcan
05 Nisan 2024 12:10

Merhabalar, Enpara kredi kartınızla artık faizsiz veya faizli taksitlendirme yapamıyorsunuz.
Eski faizsiz taksitlendirme kampanyasını güncellemişler ve belirli harcamalar için faizsiz taksitlendirilebiliyor. Bende bu kapsamda yaptığım sağlık harcamamı taksitlendirmek istedim. Ama harcamamı ne faizli ne de faizsiz olarak taksitlendirmediler. Sebep olarak, sektör farklı göründüğünü ve harcamayı hiçbir şekilde taksitlendiremeyeceğimi söylediler. Kredi kartımı kontrol ettiğimde " *** sağlık tr.tr" olarak görünüyor. Birçok kural ve şart koymuşlar, bunları takip etmek zorunda kalmak mağduriyet yaratıyor. Ben yaptığım harcamanın sektörünün nereye kayıtlı olduğunu nereden bilebilirim. Yapmayacaksınız artık komple kaldırın bu kampanyayı kimseyi mağdur etmeyin. Ödeme planlarımı altüst ettiler, bu yüzden artık Enpara kullanmayacağım.

profile profile
05 Nisan 2024 12:14 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

15 Nisan 2024 09:51

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 15/04/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
14 Nisan 2024 13:30

Halil
09 Nisan 2024 06:51
Köksal sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Faizsiz Taksitlendirme Kampanyası Güncellemesi Mağduriyeti.

Köksal
08 Nisan 2024 15:53
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
29 Nisan 2024 18:21