Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 20:03

Emsan marka kızartma teli aldım. Dün kullanmak için elimde yıkadım. Bugün aldığımda, daha kızartma teli kullanmadan paslanmış. İnsan sağlığını tehlikeye atan bir ürünü bu şekilde satan, güvenilir olduğunu düşündüğümüz bir markaya yakışmadı. Ürünü Trendyol'dan aldım. Trendyol ise analize gönderebileceğimi söylüyor. Neyin analizi? Daha bir kere kullanmadan paslanan bir ürünün direkt iade alınmasını istiyorum.

Burhan sonuçtan memnun değil

Emsan Mutfak Yeni Alınan Tencerede Kısa Sürede Paslanma Ve Fatura Olmadan Destek Alamama

10 Aralık 2025 09:30
emsan-mutfak-yeni-alinan-tencerede-kisa-surede-paslanma-ve-fatura-olmadan-destek-alamama-2.jpg

Emsan Emaye Kızartma Tencerede Köpürme Ve Taşma Sorunu

08 Aralık 2025 17:10
Seda sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 16:06
Emsan Mutfak Kalitesiz Ürün Gönderimi Ve Değişim Yapılmaması Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bir Haftada Paslanan Kızartma Tenceresi Sağlığımı Riske Attı

22 Kasım 2025 14:32
Bir Haftada Paslanan Kızartma Tenceresi Sağlığımı Riske Attı
Tacettin sonuçtan hiç memnun değil

Emsan Tencere Cam Kapağı Kırıldı, Yedek Parça Temininde Sorun Yaşadım

02 Kasım 2025 13:43