Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Canpark Emsan Ve Homend Ürün Problemi

Canpark Emsan Ve Homend Ürün Problemi
30 Ağustos 2024 16:33

11.08.2024 tarihinde canpark AVM Emsan mağazasından Homend marka çaycı satın aldım. Problem yaşarsam 15 gün içinde iade hakkım olduğunu söylediler. Eve götürdüğüm gün çaycı modülün elektrik tablasından ayrılmadığını, elektrik aksamında temassızlık olduğunu ve su kaynatma modülünde plastik çapak artıklarının olduğunu görerek videoya çekip hiç kullanmadan kaldırdım. 17.08.2024 tarihinde iade için mağazaya teslim ettim. Ürünün servise gönderileceğini ve iade kararını onların vereceğini ondan sonra iade alacaklarını söylemeleri üzerine kendime farklı bir mağazadan çaycı satın aldım. Bugün bana ürünün iadesi olmadığı onarım yapıldığını söylüyorlar. İade için tekrar servise gitmesi gerektiğini söylüyorlar. Emsan mağaza temsilcisi ile görüştüğümde yapacak bir şeyi olmadığını bildirdi. İşi uzatan tarafın Homend servisi olduğunu karşılıklı olarak teyitleştik. Mağaza sorumlusunun ortalarda görünmemesi de ayrıca bir problem. Ürünü alırken yok, iade ederken yok, iade sürecinin zorlaştığı anda da yok. İnsanlar zorluklara karışmadan sorumluyum diye çok güzel maaşlar kazanıyor. Ben Emsan'ın yerinde olsam öncelikle tezgahtar değil mağaza sorumlularının ne derece işletmemle ilgilendiğini çok sıkı denetlerdim. Satış sonrası destek aşırı problemli. Müşteri memnuniyeti sıfır. Tüketici Hakları hiçe sayılmaya çalışılıyor. Emsan mağazasından, Homend ürününden hiç memnun kalmadım ve kesinlikle kimse başını ağrıtmasın diye önermiyorum.

Ayrıca eklemek istediğim bir konu daha var. Mağaza çalışanları işinde yetkin kişiler değil. Ürün tabak çatal olsa sorunsuz iade alırlarmış ama elektronik ürün olduğu için süreç böyle işliyormuş. Tabak çanak olsa çok çok ürünün boyası defolu olur kenarı köşesi çatlak olur. Süreci ister uzat ister uzatma. Bu elektrikli ev aleti. Eğer farkında olmasam ürünü çalıştırıp bıraksam ve bir elektrik kaçağı olup ürün yansa evim zarar görse yansa, yetkililer bunu nasıl karşılayacaktı acaba. Bence tabak çanaktan evvel kritik ürünlerin sorununa daha hızlı müdahale edilebilmeli. Şimdi iademin yapılabilmesi için tekrar servise gidecekmiş. 3 gün sonra kargoya verilecekmiş. Ürün servise ulaşacak onlar bana sıra gelip bakacak da onay verecekte sonra banka işlemleri başlayacak. Ürünü alırken şak diye verdiğimiz parayı ayıplı kusurlu üründe sündüre sündüre alamıyoruz. Tüketici Hakları tamamen hiçe sayılıyor.

27 Şubat 2024 11:08
Emsan Tencere Kampanyası Mağduriyeti
Emsan Tencere Kampanyası Mağduriyeti
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Emsan Mutfak Ürünlerinde Yaldız Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

03 Ekim 2024 08:00
Emsan Mutfak Ürünlerinde Yaldız Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 00:19
Melike sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 21:07
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 00:14
Emsan Ayıplı Ürün Satışı