Melisa sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 08:00

Emsan'dan geçen sene yemek seti aldım. Tencereli olarak aldığım sette, satıcı yaldızlarının asla çıkmayacağının garantisini vererek sattı. Ancak 1 yıl olmadan yaldızları kendiliğinden soyulmaya başladı. Fazla kullanmadığım halde ürünü mağaza aracılığıyla servise gönderdim. Mağazadan, aynı ürünü istemediğimi belirtip yardım istedim ve gerçekten de yardımcı oldular. Fakat servisteki r****** adlı şahıstan firmadan bir link mesajı geldi. İade veya ürünün aynısı ile değişim için beni aradı.

Mağaza ile görüşmesini söylediğim halde, bana kaba bir üslup ile 'onaylayacaksın o mesajı' gibi emrivaki yaparak telefonu yüzüme kapattı. Daha sonra mağazanın, onaylamamam gerektiğini ve mail beklediğini belirttim. R****** adlı şahıs, kendi başına red verip ürünü mağazaya gönderdi. Mağaza tekrar merkeze gönderiyor ve hiçbir açıklama, inceleme olmadan r****** adlı şahıs ürünü mağazaya kargoluyor.

Emsan'dan ürün almak pişmanlıktır. Asla ürünün farklı muadili ile değişimini sunmuyorlar. Müşteri hizmetleri ya iade alacaksın ya da ürünün aynısını vereceğiz diyorlar. Ben aynı üründen sıkıntı yaşamışım, neden isteyeyim? Veya iade aldım diyelim, geçen seneki fiyattan alamayacağıma göre? Asla müşteri memnuniyeti odaklı çalışmıyorlar.

03 Ekim 2024 07:48
Emsan Mutfak Ürünlerinde Yaldız Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Emsan'dan Geçen Sene Yemek Seti Aldım Tencereli Olarak aldığım Sette Satıcı Asla Hiçbir Şekilde Yaldızlarının Çıkmayacağının Garantisini Vererek Sattı 1 Yıl Olmadan Yaldızları Kendiliğinden Soyulmaya Başladı Fazla Kullanmadığım Halde Ürünü Mağaza Aracılığında Servise Gönderdim Mağazadan Rica Ettim Aynı Ürünü İstemiyorum Diye Yardımcı Olacaklarını Belirtip gerçekten de Oldular Fakat servisteki ramazan adlı şahıs firmadan link mesajı geldi onu iade veya ürünün aynısı ile değişim için beni aradı mağaza ile görüşmesini söylediğim halde bana kaba bir üslup ile onaylayacaksın o mesajı vs gibisinden emri vaki yapıp daha sonra mağazanın onaylamamam gerektiğini mail beklediğini belirttim telefonu yüzüme kapatıp önce onay verdikleri ürünüme ramazan adlı şahıs Kendi başına Red verip ürünü mağaza gönderiyor tekrardan mağaza merkeze gönderiyor hiçbir açıklama inceleme vs olmadan sorgusuz sualsiz r**** adlı şahıs Ürünü mağazaya kargoluyor Emsan'dan ürün almak pişmanlıktır asla ürünün farklı muadili ile değişimini sunmuyor müşteri hizmetleri ya iade alacaksın ya da ürünün aynısını vereceğiz diyorlar ben aynı üründen sıkıntı yaşamışım neden isteyim? Veya iade aldım diyelim geçen seneki fiyattan alamayacağıma göre?

09 Ekim 2024 17:54

Emsan müşteri hizmetleri r*** İsimli Temsilci  karşısında müşteri yok arkadaşı varmış gibi konuşmalar bir ürünü firmaya gönderdim kendi ürün hataları beni 1.5 aydır rezil rüsva ettiler ne yenisini gönderiyorlar ne iade yapıyorlar ne de çözüm sunuyorlar  bütün psikolojimi bozdular benim buna hakkınız yok! Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz asla açan yok elimde bir sürü arama kaydı var kaç defa aradım asla ulaşamıyorsunuz numaranızı not alıyorlar açmıyorlar çözüm sıfır müşteri memnuniyeti sıfır her şey kendi isteklerine göre gelişiyor

10 Haziran 2024 14:01
Merve sonuçtan çok memnun

22 Mayıs 2024 14:41

24 Ocak 2024 16:49
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 00:30
Emsan Mutfak Şubede Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 15:44

Emsan Mutfak Kategorileri