Volkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 09:32

Merhabalar
12.03.2020 tarihinde aldığım Electrolux Ew8w2168w A10 6 kg kurutmalı çamaşır makinem 17.05.2024 tarihinde E40 koduyla arıza verdi. Açtırdığım arıza kaydına istinaden servis geldi, arızanın kilit arızası olduğu söylenerek parça sipariş edildi 2.300 TL parça 500 TL servis bedeli tahsil edilerek parça takıldı. Takıldıktan sonra bir gün geçmeden akşamına yine aynı arızayı verdi. Yeniden gelen teknik servis makinenin sorununun teknik sebeplerden kaynaklandığını söyleyerek makineyi servis ofisine götürdüler. Netice ile ilgili tarafımıza dönüş yapılacağı söylendi fakat dönüş yapılmadan makine 03.06.2024 tarihinde teknik sorunları giderildiği söylenerek getirildi. Maalesef yine aynı hatayı vermeye devam ediyor. Bu durumun düzelmediğini ve yaşadığımız mağduriyeti ilgili birimlere ve Electrolux merkez müşteri hizmetlerine kayıt açarak iletmeme rağmen halen tarafıma geri dönüş olmadı. Bu durum markanın güvenirliğini sarstığı gibi, hiç iyi bir irtibat bırakmamıştır. Kendilerine hiçbir şekilde ulaşamıyoruz, Hakkımızı arayacağım.

05 Haziran 2024 10:36 (Şikayetten 1 saat sonra)
05 Haziran 2024 11:56

17.05.2024 gününden beri mağduriyetimizin giderilmesi için sizlerden yani Electrolux satış sonrası ekibinizden dönüş bekliyorum. Maalesef sözde kalan bir yaklaşım sergiliyorsunuz. Bugün içerisinde sorun ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

07 Haziran 2024 07:03

Halen ne donen ne de tarafıma herhangi bir şekilde tepki veren olmadı. Buradan Electrolux marka ürün almak isteyen arkadaşlara sesleniyorum sakın, çok canınız yanar.

25 Haziran 2024 11:12
electrolux-teknik-servis-ve-musteri-memnuniyet-yetersizligi-1.jpg

İnanır mısınız halen ne gelen var ne giden. Bu işin sonu ne olacak bende merakla bekliyorum.

01 Temmuz 2024 20:40

Halen bir hareket yok. Bu denli tepkisizlik bana firma acaba Türkiye' den çekiliyor mu? Sorusunu akla getiriyor. Ben inatla ve sabırla sorun çözülene kadar devam edeceğim.

09 Temmuz 2024 11:03

03.07.2024 tarihinde makinemi atölyeye aldılar. Arıza tespitinin yapılıp gerekli parçanın İstanbul'dan istenildiğini ve en kısa sürede tarafıma bilgi geçilerek yaşadığım mağduriyetin giderileceği konusunda teknik servis genel sorumlusu tarafından telefonla arandım ve beklemeye başladım. Dün 08.07.2024 aradım bilgi rica ettim. İnanır mısınız halen bekliyorum.

Gizem
Gizem

Bende 1 yıllık çamaşır makinesi için 2 aydır servis gelmesini bekliyorum. Öyle ilgisiz bir firma ki bir kez bile aramadılar. Her gün ben arıyorum ama sonuç yok. Çamaşırlar makine içinde çürüdü artık kapak açılmıyor hiçbir şekilde çalışmıyor arayan yok. Bir daha asla bu markayı tercih etmem

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 15:11
Fatma sonuçtan memnun

02 Kasım 2023 12:58
Electrolux Yeni Makine Kurutması Çalışmıyor
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

03 Ocak 2025 11:00
Electrolux Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

Electrolux Kategorileri