Electrolux Garanti Ve Yetkili Servis Hizmetleri Tam Bir Fiyasko

Muhammet
20 Kasım 2023 10:09

Electrolux garanti kapsamında olan çamaşır makinem arıza yaptı ve 23.10.2023 tarihinde yetkili servisten talep oluşturdum. Servis (Yiğit elektrikli ev aletleri -Sancaktepe, Çamlık Mh) geldi. Makinenin ana kart arızasının olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi. Servisin ön gördüğü arıza tahmini doğrultusunda ana kart değişimi için beklemeye başladık. Şu an 20.11.2023 ve hala bekliyorum. Defalarca arayıp durum hakkında bilgi almak istediğimde yurt dışından parçayı beklediklerini söylediler. Garanti kapsamında olan makinenin tamiri 20 günü geçmesi halinde makinenin yenisinin temin edilmesi ile alakalı garanti belgesinde yazan ifadeyi bile yerine getiremeyen bir markadan (Electrolux) ürün aldığıma bin pişmanım.
Bu marka (Electrolux) ile yaşadığım bu durumdan dolayı derhal mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Şikayetim sadece burayla kalmayacak. Tüketici Hakları'na'da şikayette bulunacağım.
Bu markayı almak isteyeni bırakın düşünen yakınlarımı uyaracağım.

20 Kasım 2023 10:31 (Şikayetten 22 dakika sonra)
Muhammet
20 Kasım 2023 13:23

Müşteri hizmetlerinize detaylı bilgi vermek ve sıradan, baştan savma, geçiştirici cevaplar almaktan yoruldum. Siz derhal mağduriyetimi giderin.

Electrolux Çamaşır Kurutma Makinesi Kurulumu İçin Haftalardır Bekliyorum!

Köksal
28 Ekim 11:40
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
13 Kasım 2023 16:42
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
16 Nisan 2024 15:29
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Cihat
23 Eylül 2023 11:32
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
30 Nisan 2024 11:36