Electrolux Çamaşır Makinesinde Yıkamadan Sonra Su Birikiyor

Electrolux Çamaşır Makinesinde Yıkamadan Sonra Su Birikiyor
07 Mart 2024 16:07

10 Şubat 2024'te Electrolux marka çamaşır makinemizin ikinci yıkamasında körük lastiği yırtıldı. 15 gün boyunca sıfır makine için parça bekledim. Neyse ki gelip taktılar, ancak dördüncü yıkamadan sonra makinede su birikmeye başladı. Müşteri hizmetlerini aradığımda, bana mantıksız cümleler kurarak servisin ücret alacağını söylediler. Bu üründe bir defo olduğunu düşünüyorum çünkü 1 ay dolmadan iki ayrı arıza meydana geldi. Durumu anlatıyorum ancak şikayetimi anlamıyorlar. Ürünün değerlendirilip değiştirilmesini talep ediyorum, ancak bu konuda da bir cevap vermiyorlar.

07 Mart 2024 16:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Fatih
Fatih
07 Mart 2024 19:32

Benim müşteri hizmetleriniz ile görüşmek gibi bir ihtiyacım yok zira onlar konu hakkında bilgisiz ve ayrıca konuştukları tek şey sizden para alacağız ürün müşteri hatası ile öyle olmuştur 20 günlük makinede 2. Kez sorun yaşıyorum ve değişim talep ediyorum bana talebimi mail atın diyorum genel müdürlüğe ilettik size atamayız diyorlar çok yanlış bir firmaya denk geldim çok pişmanım ve artık bu ürünü görmek istemiyorum çünkü 1 ay sonra başıma gelecekleri kestiremiyorum bize 16 gün elde çamaşır yıkattınız ve kimsenin umurunda olmadı dünya çapında yayınlayacağım bu şikayetleri

Gönül
Gönül

Bir ay içinde iki veya üç arıza çıktığı durumda para iade hakkınız var. Bunu araştırın isterseniz. Tüketici Mahkemesi'ne bir dilekçe ve servis fişlerini vermenin Yeterli olacaktır.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 21:15
Electrolux Çamaşır Makinesi: Sürekli Ertelenen Servis Ve Mağduriyet

Muhammed
17 Ocak 2024 14:41
Senay sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 18:10

Electrolux Kategorileri