Gizem sonuçtan çok memnun

15 Kasım 2023 12:24
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü”

Ürünü alalı daha bir sene bile olmadı. Başlıkta içten ice kararmalar oluştu servis çağırdığımda bataryanın içindeki kartuşta sızıntı olduğunu söylediler. Başlığı değiştirmek için ise ücret istediler daha garantisi bitmemişken üstelik içerideki akıntının oluşturduğu hasarın banyodaki nemden olduğunu söylediler. Bir bahane buldular yani. Servisi defalarca aramama rağmen sorunum çözülmedi. Kararmış bir başlıkla kalakaldım. Nemden olmadığını kendileri de çok iyi biliyor ama islerine gelmiyor. Garanti kapsamında batarya başlığımın değiştirilmesini mümkünse komple bataryanın değişmesini istiyorum.

15 Kasım 2023 12:28 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Gizem A. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

18 Kasım 2023 15:48

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

22 Mayıs 2024 18:34

Sorunum çözüldü

Gürol sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk İklimde Kullanılan Eviye Ve Batarya Garanti Kapsamı Dışında Kaldı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Gürol
08 Temmuz 2025 10:56

ECA Novita Batarya Arızası Çözülmedi Yüksek Ücret Talep Edildi

Hüseyin
06 Temmuz 2025 19:16
Aysun sonuçtan çok memnun

Aysun
22 Ağustos 2024 20:57
"Merhaba ECA firmasına teşekkür ederim müşteri ve ürününe sahip çıktı markayı herkese tavsiye edeceğim"
Kürşat sonuçtan memnun değil

Kürşat