Hakan sonuçtan hiç memnun değil

ECA Termostatik Vana Ses Problemi

18 Ekim 2023 17:26

Yeni taşındığımız evde ECA marka termostatik vana mevcut. Vanalar açıkken sanki tüp yanarmış gibi ses çıkarıyor. Yatak odasında mecburen uyurken vanayı kapatıyoruz bu seferde oda buz gibi oluyor. Kış öncesi bu durumun çözülmesini istiyorum. Cep numaram: 0 542 591 **.

18 Ekim 2023 17:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Hakan T. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

21 Ekim 2023 10:49

Servisten aradılar her vanaya bakmak için 320 lira servis bedeli istediler, garantili ürüne bakmak için bu fiyat çok fahiş evde 8 tane vana mevcut. Zaten vananın sıfırı 200 liralara internette mevcut iken ( servis ücretsiz montaj yapıyor) sırf bakmaya bu paraların istenilmesi haksızlık.

03 Kasım 2023 07:36

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Durdu
04 Kasım 2024 19:25
ECA Kablosuz Oda Termostatı Sorunu
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Nihan
12 Şubat 16:02
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
16 Şubat 14:59
Atinç sonuçtan çok memnun

Atinç
02 Mart 2024 03:36
"Firma hemen iletişime geçti. Ücretsiz servis elemanı gönderdi Süreç sonucunda termostatlar yenisiyle değiştirildi. Avrupa kalitesinde hizmet verdiği için firmaya Teşekkür Ederim."
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
28 Ekim 2024 18:48
"Genel merkezden Arda bey arayıp çözüm konusunda yardım etti. İleri zaman da markadan umarım arıza tekrarlanmaz. Teşekkürler..."
Arızalı Ürün Ve İletişim Sorunu
ECA Kategorileri