ECA Termostat Sorunu: Yüksek Derece Mağduriyeti

ECA Termostat Sorunu: Yüksek Derece Mağduriyeti
31 Ekim 2024 13:583.981
Sümeyye'nin Teşekkür Mesajı
Anında ECA yetkilileri beni arayıp bölgemdeki yetkili servise yönlendirdi ve garanti sürem zaten devam ettiği için de sorunsuz bir şekilde ürünüm yenisi ile değiştirildi teşekkür ediyorum:)

ECA oda termostatımın düğmesi boşa dönüyor, asla azalmıyor ve sürekli yükseliyor. 35 derecede takılı kaldı. Araştırdığım kadarıyla aynı sorunu birçok kişi yaşamış. Ben de bu durum yaşanana kadar gayet memnundum fakat şu an derecenin bu kadar yüksek olmasından dolayı kombiyi kapattım ve ne yapacağımı bilmiyorum. ECA ekibinden destek talep ediyorum. Daha yeni 800 TL vererek termostatı üst kata taşıttırdık ve bir daha para vermek istemiyorum. Bu kadar para vereceksem termostat kullanmamın amacı ne? Lütfen bir an önce yardım edin.

31 Ekim 2024 13:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Sümeyye Ç. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi 444 0 322

6 Kasım 2024 12:30

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Sümeyye

Çok teşekkür ederim

Buse
Benzer Şikayeti Var
14 Kasım 2024 19:13

Probleminiz çözüldü mü aynı sorunu yaşıyorum

7 Aralık 2023 07:031.737

"Kısa sürede sorunun çözüldü teşekkürler"

ECA Kombi Ve Termostat Sorunu

29 Şubat 2024 20:035.987

ECA Oda termostatı aldık 3 kez çağrı merkezine bilgi verdik her seferinde konuyu inceleyip size dönüş yapacağız deniliyo...

ECA Kombi Ve Termostat Sorunu

ECA Kombi Termostatı: Garanti Kapsamında Ücret Talebi

17 Aralık 2024 12:372.112

ECA kombi termostatının düğmesi çevirirken kırıldı. Servisi aradım kullanıcı hatası olduğundan dolayı ücret talep etti. ...

ECA Kombi Termostatı: Garanti Kapsamında Ücret Talebi

Enes
ECA Klima Traktör Gibi Çalışıyor

ECA Klima TraktörGibi Çalışıyor

Serkan
ECA Citius Premix Marka Kombi Sorunu!

ECA Citius PremixMarka Kombi Sorunu!

Hüseyin

Öne ÇıkanKonular