03 Mart 2024 23:15

ECA marka Proteus kombimiz var ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz. Son 1 aydır gaz kokusu algılamaktayız ve cihaz E82 hata kodu vermektedir. Servisi arayarak yardım istedik, geldiler ancak cihaza dokunmadan sorunun bacada olduğunu belirtip 400 TL ücret alarak ayrıldılar. Şu anda kombi sürekli E82 hata kodu vermekte ve ne petekler ısınıyor ne de sıcak su kullanabiliyoruz. Lütfen bir çözüm bulunmasını rica ediyoruz. Servis çağırmaktan çekiniyoruz çünkü sorun çözülmeden ücret talep ediliyor.

03 Mart 2024 23:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Nurhan D. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

05 Mart 2024 11:41

Sorunu bir şekilde hallettik kombimiz şu an iyi durumda sağ olsunlar arayıp ilgilendiler Ankara bölge müdürü Arda beye ayrıca teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı. Zaten müşteri olarak tek istediğimiz çözüm odaklı ilgi

08 Mart 2024 12:21

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Ahmet
Ahmet

Nurhan hanım merhabalar sorununuz nasıl çözümlendi bende de aynı hata mevcut bir türlü sorunu bulamadık

ECA Proteus Kombi E82 Hatası Ve Çözülemeyen Servis Sorunu

Emirhan