Hüseyin
ECA Şikayetvar üye markasıdır
10 Kasım 02:35

Merhaba,

2023 Mart ayında ECA yetkili servisinden bakım hizmeti satın aldık. Bu bakım hizmeti için 400 TL bir bedel ödedik. O günden beri bugüne kadar 10.11.2024 Kombimizi çalıştırmadık çünkü bu ev sık kullandığımız bir ev değil. Bugün geldiğimizde kombiyi çalıştırdığımda ekteki videodaki gibi kombiden su aktığını fark ettim. Daha sonra ECA'yı arayarak durumu bildirdim. Telefondaki müşteri hizmetleri arkadaş ''arıza tespit edilirse 580 TL para ödemeniz gerekir.'' Diye bir bilgide bulundu. Bende bakım hizmeti aldığım günden beri kombiyi hiç kullanmadığımı eğer herhangi bir arıza varsa sadece servis yüzünden kaynaklanmış olacağını söyledim. Kullanmadığımız bir ev olduğu için evdeki suyu, elektriği ve doğal gazı kapatıyoruz. Çünkü arkadaş elektrik kesintilerinden dolayı filan arıza olabileceği bilgisinde bulundu. Kapattığımız için böyle bir şey gerçekleşmesi imkansız. Daha sonra arızanın benden kaynaklı olmadığını arkadaşların gelip baktığında da bunu anlayabileceklerini söyledim. Çünkü bildiğiniz vidaları taktığı taraftan su sızıyor bu problemin bizden kaynaklı olması imkansız. Ama süreci müşteri hatası gibi gösterip ücret talep ediyorlar. En azından gelip inceleme yapmalarını talep ettim sorun neyden kaynaklıymış bir gelip bakmalarını ama buna bile para istiyorlar. Acilen yaptıkları hatayı düzeltmelerini ve mağduriyetimin önlenmesini istiyorum.

Saygılarımla,

10 Kasım 02:38 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Hüseyin O. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

14 Kasım 14:12

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

ECA Garanti Süresindeki Ücretsiz Bakım Talebi!

21 Ocak 13:57

1 Senelik Üründen Bakım Ücreti İsteyen ECA