Hüseyin
10 Kasım 2024 02:35

Merhaba,

2023 Mart ayında ECA yetkili servisinden bakım hizmeti satın aldık. Bu bakım hizmeti için 400 TL bir bedel ödedik. O günden beri bugüne kadar 10.11.2024 Kombimizi çalıştırmadık çünkü bu ev sık kullandığımız bir ev değil. Bugün geldiğimizde kombiyi çalıştırdığımda ekteki videodaki gibi kombiden su aktığını fark ettim. Daha sonra ECA'yı arayarak durumu bildirdim. Telefondaki müşteri hizmetleri arkadaş ''arıza tespit edilirse 580 TL para ödemeniz gerekir.'' Diye bir bilgide bulundu. Bende bakım hizmeti aldığım günden beri kombiyi hiç kullanmadığımı eğer herhangi bir arıza varsa sadece servis yüzünden kaynaklanmış olacağını söyledim. Kullanmadığımız bir ev olduğu için evdeki suyu, elektriği ve doğal gazı kapatıyoruz. Çünkü arkadaş elektrik kesintilerinden dolayı filan arıza olabileceği bilgisinde bulundu. Kapattığımız için böyle bir şey gerçekleşmesi imkansız. Daha sonra arızanın benden kaynaklı olmadığını arkadaşların gelip baktığında da bunu anlayabileceklerini söyledim. Çünkü bildiğiniz vidaları taktığı taraftan su sızıyor bu problemin bizden kaynaklı olması imkansız. Ama süreci müşteri hatası gibi gösterip ücret talep ediyorlar. En azından gelip inceleme yapmalarını talep ettim sorun neyden kaynaklıymış bir gelip bakmalarını ama buna bile para istiyorlar. Acilen yaptıkları hatayı düzeltmelerini ve mağduriyetimin önlenmesini istiyorum.

Saygılarımla,

10 Kasım 2024 02:38 (Şikayetten 3 dakika sonra)
14 Kasım 2024 14:12

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Özlem sonuçtan memnun

Özlem
17 Nisan 2024 17:57
"4 yılın sonunda artık yetkili ve bilgili bir beyefendi tarafından sürecimiz baştan sona değerlendirilip geçici çözüm amaçlı kombimizin eklanşörü temizlenmiş olup kış ayı için kombimize kimyasal dökülmesi için kimyasalları satın aldık ve servisle iletişim dahilinde kış başı gibi kombimize gerekli kimyasal tahsis edilecektir. Buradan Arda beye ve Salihli servis ekibinden Erain beye teşekkür ederiz sonunda bilgili ve ilgili ekibe denk geldik🙏🏻"

Yusuf
31 Ocak 2024 13:35
ECA Sürekli Arızalanan Kombi Ve 2 Kez Alınan İşçilik
ECA Sürekli Arızalanan Kombi Ve 2 Kez Alınan İşçilik
Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
24 Kasım 2024 00:48
"Teşekkür ederim, ilgilenildi ve arızamız çözüldü"
Mehmet sonuçtan memnun

02 Nisan 2024 20:26
"Ankara bölge sorumlusu Arda bey e ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."
Şehmuz sonuçtan çok memnun

ECA Kombi Bakım Zorunluluğu Ve Garanti Sorunu

Şehmuz
08 Şubat 2025 15:48
"Başta ECA bölge müdürü yetkililerine Arda bey ve ekibine çözüm odaklı bir tutum ve yaklaşımlarından dolayı teşekkür eder başarılar dilerim. Gerçekten çözüm odaklı müşteri mağduriyet yaklaşımları var."

ECA Kategorileri